Juffrouw Jansen.

Juffrouw Jansen is vrouwelijk, elegant en sexy. Het is een modelabel met internationale allure, terwijl de Hollandse nuchterheid altijd zichtbaar blijft. En die combinatie levert een bijzondere collectie op.

Stijliconen uit de bekende filmklassiekers

Ontwerpster Barbara de Bruijn is de drijvende kracht achter Juffrouw Jansen. Ze begon in 2006 met 25 losse items, maar inmiddels is de collectie behoorlijk uitgebreid. Je kunt er onder andere terecht voor shirts, blazers, vesten, broeken en rokken. Toch is de jurk stiekem het favoriete kledingstuk van Juffrouw Jansen. Ze zijn er dan ook verkrijgbaar in veel verschillende stijlen. Want kies je voor casual, zakelijk of wordt het toch een feestelijke jurk? Het is aan jou. Voor haar kleding laat De Bruijn zich inspireren door vrouwelijke stijliconen uit bekende filmklassiekers. Denk bijvoorbeeld aan Anita Ekberg in La Dolce Vita of Ingrid Bergman in de film Casablanca. Hierdoor ontstaat er een tijdloze collectie voor vrouwen van alle leeftijden.

Oog voor detail

Veel modemerken werken met trendy kleuren en prints. De collectie van Juffrouw Jansen is wat dat betreft opvallend rustig. Er zitten namelijk veel effen kleuren in verwerkt, waarbij zwart en donkerblauw de boventoon voeren. Het kleurgebruik is dus vrij klassiek, maar toch is de kleding zeker een tikkeltje extravagant te noemen. Dat komt voornamelijk door de gekke, speelse details die op bijna elk kledingstuk te vinden zijn. Juffrouw Jansen is anders. En daar is het Nederlandse label trots op.

Vrouwelijk en toch comfortabel

In de collectie van Juffrouw Jansen komt het vrouwelijke silhouet altijd duidelijk naar voren. De jurken hebben een elegante pasvorm en de blazers en tops zijn mooi getailleerd. Daarnaast werkt Juffrouw Jansen ook nog eens met ruches, strikjes en kanten details. Deze elementen maken je outfit nóg eleganter. Maar de moderne vrouw wil er niet alleen maar goed uitzien. Ze wil zich vooral lekker voelen in de kleding die ze draagt. En dat is juist de grote kracht van Juffrouw Jansen. Veel items uit de collectie worden namelijk gemaakt van jersey. De zachte, soepele stof rekt goed mee, en door de dikte van de stof tekent het bijna niet. Een ideale combinatie dus.

Zie jij jezelf al rondlopen in één van die stijlvolle jurken, tops of broeken van Juffrouw Jansen? Bestel je favoriete item dan online.