K SWISS.

K-Swiss is veranderd van een merk dat goede tennisschoenen produceert naar een lifestyle merk dat urban cool met country club mengt. Ondanks de grote modieuze schoenenlijn, maakt het merk ook nog altijd schoenen voor professionele tennisspelers, waardoor er uitgebreide schoenencollecties en kledij voor het veld gemaakt worden. Ze worden herkend door de vijf strepen op de zijkant van de schoenen en bieden de perfecte mix tussen stijl en functie.

Zwitsers Origine

In 1966 verhuisden Art Brunner en zijn broer Ernie van Zwitserland naar Zuid-Californië. De broers begonnen tennis te spelen voor hun recreatie en zagen al snel dat ze schoenen nodig hadden die aan de fysieke noden van de sport voldoen. Aangezien zij beiden skiërs waren, begrepen ze het belang van schoenen die al hun bewegingen ondersteunden. Ze noemden hun nieuwe bedrijf K-Swiss toen het duo introduceerde de lederen sneaker: de K-Swiss Classic. De schoen werd al snel gebruikt door professionele tennisspelers van over de hele wereld.

I Wear My K-Swiss

In de Jaren ’90 werd het merk wereldwijd populair door de slogan “I Wear My K-Swiss”. Er werden nieuwe modellen sneakers gelanceerd tijdens de volgende twee decennia. De opvallende Lozan Tongue Twister sneaker met een tong die zowel boven als onder de veters gedragen kan worden blijft het bekendste ontwerp van het merk.

50 Jaar Stijl en Prestaties

De populairste K-Swiss stijlen zijn geüpdatet en verkrijgbaar in de nieuwe collecties voor de 50ste verjaardag van het bedrijf. Populaire modellen zoals de Classic VN, een mooie lederen schoen met een dikke zool en katoenen voering voor optimaal comfort en een zorgeloze stijl. De geüpgradede versies krijgen veel aandacht van celebrities. De dochter van President Barack Obama, Malia, werd onlangs gespot toen ze K-Swiss sneakers droeg om te dansen.

K-Swiss collecties bevatten schoenen voor mannen en vrouwen onderverdeeld in categorieën voor fitness, stijl en prestaties. Het merk biedt ook een groot assortiment aan tenniskledij aan, die je gemakkelijk overal kan dragen. De vrouwencollectie bevatten alles van tennisrokjes en jurkjes tot joggingsbroeken, t-shirts en opwarmjassen. Als het aankomt op het uitbreiden van de club stijl van tennisoutfits naar chique fashion, is het duidelijk dat K-Swiss daarin geslaagd is.