Kanjers.

Voor kinderen zijn goede schoenen extreem belangrijk. De jonge kindervoeten zijn zich nog aan het ontwikkelen, en daarbij hebben ze de juiste ondersteuning nodig. Bij Kanjers vind je die kwalitatieve kinderschoenen waar je naar op zoek bent. En ze zijn nog leuk ook!

Op zoek naar de perfecte kinderschoen

De jongens- en meisjesschoenen van Kanjers worden ontwikkeld door ontwerpers met tientallen jaren ervaring. Ze weten dus precies waar de perfecte kinderschoen aan moet voldoen. Allereerst is het belangrijk dat de zool goed is. De zool moet namelijk stevig zijn, maar ook buigzaam. Deze combinatie zorgt voor een optimale afwikkeling van de voeten zodat je kind lekker kan rennen, spelen en klimmen. Naast de zool is ook het bovenste deel van belang. Kanjers werkt altijd met de beste en sterkste materialen zodat de schoenen wel tegen een stootje kunnen. En dat is natuurlijk wel zo handig met kinderen. Voor extra comfort hebben de schoenen standaard een leren voering. Dit is kwaliteit, en dat voel je.

De leuke jongens- en meidencollectie

Als ouder vind je kwaliteit belangrijk. Maar kinderen willen liever dat hun schoenen leuk of juist stoer zijn. Met die wens houden de ontwerpers van Kanjers graag rekening. De jongenscollectie zit bijvoorbeeld vol met stoere sneakers en hoge veterschoenen in de meest uiteenlopende kleuren. Bij Kanjers ontdek je opeens dat fel blauw, oranje en groen verrassend goed goed bij elkaar passen. Voor de meisjescollectie werkt het schoenenmerk wat meer met prints. Zo kun je zomaar leuke sneakers met een luipaardprint of ballerina's met sterrenpatroon tegenkomen. Al deze schoenen worden afgewerkt met de mooiste details. Dit maakt ze echt onweerstaanbaar.

Een betaalbaar topmerk

Kwaliteitsschoenen hebben vaak een hoog prijskaartje. Hoewel je voor goede kinderschoenen veel over hebt, betaal je toch liever wat minder. Gelukkig is de collectie van Kanjers verrassend goed geprijsd. Dat komt omdat het label zoveel mogelijk bezuinigd op vrachtkosten en grote voorraden. Ook overdreven hoge winsten is voor het team van Kanjers onnodig. Door deze kleine aanpassingen wordt kwaliteit betaalbaar. En dit maakt Kanjers echt een topmerk!