Kidz Art.

Kidz-Art is een kledingmerk voor meisjes tussen de 0 en 12 jaar. De kleding is soms romantisch en soms stoer. Maar het is in ieder geval altijd lekker kleurrijk. Het label is perfect voor meiden die op durven te vallen en die vrolijk in het leven staan. Maak dus snel kennis met de leuke collectie van Kidz-Art.

De wereld zit vol met kleur

Kidz-Art is het kinderkledingmerk van de Amsterdamse designer Mary-Ann van Dam. Zij startte haar label toen ze in de winkels geen geschikt kleding voor haar kinderen kon vinden. Kidz-Art was een feit. De eerste collectie bestond uit felgekleurde meisjeskleding die ze met de hand beschilderde. Het resultaat was een soort exotisch batik effect. En dat sloeg meteen aan bij de jonge doelgroep. Tot op de dag van vandaag speelt kleur een grote rol in de collectie van Kidz-Art. En eigenlijk zijn alle kleurencombinaties mogelijk. Want de wereld is toch een stuk mooier met een beetje paars, rood, groen en geel?

Een klein kunstwerk

Mary-Ann van Dam maakt echt een klein kunstwerk van haar collecties. Naast de vele kleuren verwerkt ze namelijk veel linten, strikjes, buttons, glitteraccenten en opvallende prints in de kleding. De grappige borduursels maken de outfit helemaal af. Dit is kleding voor meisjes met een heel eigen stijl.

De eigenzinnige collectie van Kidz-Art

Kledingmerk Kidz-Art komt elk seizoen weer met een verrassende collectie rokjes, shirts, vestjes, jurken, leggings en jassen. Deze items zijn er in allerlei kleurvarianten. Zo kun je zomaar een paars shirtje met rode accenten tegenkomen. Want heb je ooit een kind horen zeggen dat paars en rood een slechte combinatie zijn? De collectie van Kidz-Art bestaat uit twee aparte lijnen. Voor de allerkleinsten is er Kidz-Art mini girls (maat 62 - 86), en de grotere meiden kunnen terecht in de online collectie van Kidz-Art girls (maat 92 - 152). Er valt dus genoeg te shoppen!