Kiezeltje.

Kleding voor jonge meisjes kan niet vrolijk en kleurrijk genoeg zijn. En dat heeft het kinderkledingmerk Kiezeltje goed begrepen. De collectie zit vol met mooie kleuren, grappige prints en eigenzinnige details. Kiezeltje is anders, en juist dat maakt het merk zo populair.

Een outfit voor elke dag van de week

Kiezeltje is het kledingmerk van de Nederlandse ontwerpster Lisette te Hasseloo. Na een opleiding aan de modeacademie, een stage bij Frank Govers én een eigen dameslabel besloot ze dat het tijd was voor iets anders. Het werd een meidencollectie met de eigenzinnige naam Kiezeltje. Bij Kiezeltje shoppen meiden een outfit voor elke dag van de week. Het maakt niet uit of ze naar school moet of dat ze in het weekend iets bijzonders te vieren heeft. Want in de collectie van Kiezeltje vind je voor elke gelegenheid wel een passende outfit.

Typisch Kiezeltje

Kinderkledingmerk Kiezeltje heeft een heel eigen handschrift. De kleding is lekker opvallend door de vele kleuren die erin verwerkt worden. Welke kleuren dat zijn, verschilt per seizoen. Voor elke collectie komt Kiezeltje namelijk met een aantal nieuwe kleurenthema’s. De kleuren worden zorgvuldig op elkaar afgestemd zodat je zelf de leukste combinaties kunt maken.

Er zijn meer aspecten die typisch voor Kiezeltje zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van de vele lintjes, badges, biezen of andere eigenzinnige details? Of ben je juist meer een fan van de opvallende prints die overal in de collectie te vinden zijn? Het kinderkledingmerk gebruikt zelfs gekke stoffen, zoals fake fur. Op deze manier wordt elk kledingstuk meteen bijzonder.

Maak je keuze uit de leuke Kiezeltje-collectie

Een aantal keer per jaar ligt er een nieuwe Kiezeltje-collectie in de schappen. Je kunt kiezen voor leuke jurken, rokjes, shirts en leggings. Maar ook voor meiden die liever vestjes en broeken dragen, is er bij Kiezeltje genoeg te vinden. De kleding wordt altijd gemaakt van zachte, comfortabele materialen. Vooral tricot is favoriet. Want dit materiaal is ideaal voor meiden die de hele dag lekker actief bezig willen zijn.

De kleding van Kiezeltje is verkrijgbaar in de maten 98-104 t/m 146-152. Daarnaast is er voor de allerkleinsten nog de collectie van Kiezeltje MINI. Hiervoor gelden de maten 68 t/m 98.