King Louie.

Wie door de collectie van King Louie struint, kan alleen maar vrolijk worden van wat het merk te bieden heeft. De kleding is lekker kleurrijk, maar het zijn vooral de vele prints die direct in het oog springen. De bloemen, polkadots en andere speelse patronen bezorgen je meteen een nostalgisch gevoel. Want waren deze prints in het verleden niet ook al eens in de mode? Toch weten de ontwerpers van King Louie er altijd weer een eigentijdse draai aan te geven. Dit is bijzondere mode waarin je gezien mag worden!

30 jaar nostalgie

King Louie werd ruim 30 jaar geleden opgericht in onze eigen hoofdstad Amsterdam. De oprichters waren geïnspireerd door de kleding uit de jaren '40 en '50 van de vorige eeuw. In dit tijdperk was er in de modewereld volop aandacht voor de vrouwelijke vormen. En dat was precies wat de ontwerpers graag terug wilden zien in hun eigen collectie. De jurkjes, shirts en vestjes van King Louie zijn vaak mooi aangesloten om het vrouwelijke lichaam extra te benadrukken. Maar dat gebeurt wel op een stijlvolle manier. Hoewel de King Louie collectie is geïnspireerd op mode uit het verleden, is de collectie toch verrassend modern. De designers hebben het voor elkaar gekregen om de vintage ontwerpen te vertalen naar een eigentijdse collectie. King Louie is een merk geworden voor moderne vrouwen met een voorliefde voor vintage.

Voel je op en top vrouw

Met een outfit van King Louie haal je je vrouwelijke kant naar boven. Wie voelt zich niet lekker in een jurkje met een bloemenpatroon of een vrolijk gekleurde rok? Met de collectie van King Louie kun je gemakkelijk een complete outfit samenstellen. De jurken zijn op zichzelf al mooi, maar met een vestje er overheen maak je helemaal een klassieke combinatie. Of zie je jezelf eerder lopen in een polkadot rok met een effen shirtje? Wat je ook draagt, in een outfit van King Louie voel je je op en top vrouw. En door de comfortabele stoffen is de kleding lekker draagbaar. Hier voelt iedere vrouw zich prettig in!

Vrouwen zijn duidelijk een grote inspiratiebron voor het ontwerpteam van King Louie. Maar inmiddels is het merk uitgebreid met een heuse heren- en kindercollectie. Zo kunnen jullie heerlijk samen online gaan shoppen!