Koel4Kids.

Koel4Kids doet zijn naam echt eer aan. Het label creëert namelijk al tien jaar lang de coolste schoenen voor jongens en meiden. De collectie valt vooral op door de hippe kleuren en de stoere details. Dit zijn kinderschoenen waar je niet omheen kunt!

Schoenen met een Nederlands tintje

Koel4Kids is een echt Nederlands schoenenmerk. Kijk dus niet vreemd op als je een naam als Daan, Floor, Jip of Mijntje voorbij ziet komen. Want elke schoen krijgt een typisch Nederlandse naam mee. Toch wordt niet alles in eigen land gedaan. Zo besteedt Koel4Kids de productie graag uit aan een toonaangevende schoenenfabriek in Portugal. Zij leveren handgemaakte veterschoenen, laarzen, sneakers en sandalen van echt leer. Dit is de kwaliteit die jouw kind nodig heeft.

Een comfortabel voetbed voor de juiste ondersteuning

Kinderschoenen moeten met zorg worden uitgezocht. Het is namelijk essentieel dat kinderen schoenen dragen die optimale ondersteuning bieden. Koel4Kids weet precies wat daar voor nodig is. Het merk zorgt er dan ook voor dat alle jongens- en meisjesschoenen zijn uitgerust met een comfortabel, anatomisch gevormd voetbed. Dit is perfect voor de jonge kindervoeten die nog in ontwikkeling zijn. Het voetbed is natuurlijk niet het enige dat belangrijk is bij kinderschoenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de zolen? Kinderen rennen, springen en klimmen de hele dag door. Het is daarom erg fijn dat Koel4Kids zolen gebruikt die schokdempend, antislip en slijtvast zijn. Hierdoor kunnen ze lekker zichzelf zijn.

Welk paar stop jij in je winkelmandje?

Ouders zijn erg blij met de hoge kwaliteit van de Koel4Kids collectie. Maar kinderen letten liever op andere dingen. Hebben de nieuwe schoenen wel een mooie kleur? En zijn er misschien grappige details te ontdekken? Koel4Kids heeft het gelukkig allemaal. Het merk weet echt elk seizoen weer een verrassende collectie te creëren. Voor jongens zijn er stoere sneakers in een coole mix van kleuren. Meisjes kunnen dan weer kiezen voor leuke enkellaarsjes of veterschoenen in het blauw, roze of geel. Zelfs glitters mogen niet ontbreken in de collectie. Want bij Koel4Kids vinden ze dat ieder kind het verdient om op te vallen.