Kultivate.

De enige die bepaalt wat je draagt, ben jij. Je bent een man met een eigen stijl; je durft anders te zijn dan de massa. En daar hoort een uitgesproken look bij. Met Kultivate kun je je kleden zoals jij dat wilt. Het label staat bekend om de opvallende T-shirts, sweaters en cardigans die je naar eigen smaak kunt combineren. Of zoals Kultivate het zegt: style is what you make of it!

Ben jij een man met lef?

Kultivate is een Nederlands merk voor mannen met lef. Elk kledingstuk uit de collectie heeft wel iets bijzonders. Soms zijn dat grappige teksten en prints, en soms zijn dat uitgesproken kleuren of gekke details. Kultivate is begonnen als een echt T-shirt merk. In de collectie zitten veel shirts met kleurrijke all-over prints. Zo scoor je misschien wel een exemplaar met toekans, zeeschildpadden, tropische bloemen of wuivende palmbomen. Zelfs op een koude dag kom je meteen in een zomerse stemming. Je kunt natuurlijk ook een statement maken met een tekstshirt. Want teksten als 'Growing up is giving up, stay punk' of 'Regret nothing, deny everything' zeggen meer dan genoeg. Draag je liever iets warmers dan een T-shirt? Kultivate heeft ook coole longsleeves, vesten en sweatpants in de collectie. Deze items zijn lekker comfortabel en vooral erg eigenzinnig.

Ontwikkel je eigen stijl

Een echte man weigert om een ja-knikker of trendvolger te zijn. Hij durft te experimenteren met zijn kleding tot er een heel eigen stijl ontstaat. En dat is precies waar Kultivate voor staat. Bestel je favoriete Kultivate items in de webshop en combineer ze met de rest van je garderobe. Draag je nieuwe T-shirt bijvoorbeeld bij een slimfit jeans en een paar sneakers. Simpel maar stoer. Op je vrije dag verruil je die jeans waarschijnlijk liever voor comfortabele sweatpants. Ook een warme cardigan komt dan goed van pas. Eigenlijk maakt het niet uit welke kleding van Kultivate je draagt. Experimenteer er gewoon op los en ontdek jouw eigen stijl!