LCKR.

Eigenzinnige jongens en meiden weten precies wat ze willen. Ze willen de wereld ontdekken en volop genieten van de avonturen die ze elke dag beleven. Voor deze eigenwijze avonturiers is het kledingmerk LCKR. Oftewel: Let Cool Kids Rule!

Speels en rebels

Het Nederlandse LCKR heeft een heel eigen handschrift. De kleding is speels, rebels, eigenzinnig en lekker kleurrijk. De stoere collectie zit vol met verrassende prints en grappige details. Precies wat jongens en meiden leuk vinden dus. Maar ouders stellen andere eisen aan de kleding die hun kinderen dragen. Die rebelse jongens en meisjes gaan namelijk graag naar buiten om te spelen, klimmen of om een potje te voetballen. En dan is het belangrijk dat de kleding praktisch en duurzaam is. Gelukkig combineert LCKR het beste van beide werelden.

De leukste items voor eigenzinnige meiden

In leuke collectie van LCKR heb je keuze genoeg. Voor meiden shop je onder andere voor vesten, T-shirts en sweaters. Het zijn vooral de vrolijke kleuren en de gekke opdrukken die deze shirt zo bijzonder maken. Misschien kiest ze wel voor een roze trui met een afbeelding van een vos of van een wijze uil. Deze shirts zijn mooi te combineren met een rokje of een stoere broek. Houdt jouw kleine meid meer jurkjes met een stoere twist? Zelfs daarvoor kun je terecht bij LCKR.

De jongenscollectie shop je gewoon online

Jongens laten graag zien hoe stoer ze zijn. Daarom zit de jongenscollectie vol met coole prints en stoere details. Zo shop je er bijvoorbeeld voor een shirt met indianen, een warme hoodie of voor een echt baseball jack. En deze leuke items zijn gewoon online verkrijgbaar. LCKR komt zes keer per jaar met een nieuwe collectie. Je ontdekt dus steeds weer leuke, nieuwe items die je niet kunt laten liggen.