LEFF Amsterdam.

Met een mooi horloge om je pols weet je altijd hoe laat het is. Maar de horloges van LEFF Amsterdam zijn meer. Het zijn stijlvolle accessoires die je met trots zult dragen. Op welk exemplaar laat jij je oog vallen?

Een collectie met lef

In deze tijd van mobiele telefoons heeft niemand echt meer een horloge nodig. En toch durfden de broers Arno en Dennis Ruijzenaars en ontwerper Erwin Termaat het aan om in 2011 een nieuw klokken- en horlogemerk te lanceren: LEFF Amsterdam. De naam is veelzeggend. Dit merk heeft namelijk het lef om grenzen te overschrijden. De ontwerpen zijn vernieuwend en onconventioneel waardoor ze helemaal van nu zijn. Het trio blijft zichzelf voortdurend uitdagen om iets nieuws te verzinnen. Misschien is dat ook wel de grootste kracht van dit merk. Want zo word je voortdurend verrast als je in de webshop op zoek gaat naar een nieuw horloge.

Functionele schoonheid

LEFF Amsterdam weet schoonheid moeiteloos te combineren met functionaliteit. In de horloges zitten uurwerken verwerkt die de tijd nauwkeurig aangeven. Zo hoef je dus nooit meer te laat op je afspraak te verschijnen. Maar het oog wil ook wat. Voor de grote collectie horloges werkt LEFF Amsterdam daarom samen met Piet Hein Eek. De beroemde designer bedacht een horloge dat je naar eigen inzicht kunt samenstellen en aanpassen. Dit model kreeg de naam Tube Watch mee. Deze Tube Watches zijn van hoge kwaliteit en ze hebben allemaal een stoer, industrieel karakter. Dit is hoe functionele schoonheid eruit hoort te zien.

Een trendy collectie voor dames en heren

Accessoires zijn een goede manier om je eigen stijl te laten zien. Een mooi horloge mag dan ook niet om je pols ontbreken. LEFF Amsterdam heeft een collectie voor dames en voor heren. De dameshorloges zijn wat verfijnder dan die uit de herencollectie. Toch is die stoere stijl in elk ontwerp duidelijk aanwezig. Veel horlogekasten zijn vaak gemaakt van messing, roségoud of staal. Je kunt daarbij kiezen voor een horlogeband van hetzelfde materiaal óf eentje van leer. In de trendy collectie van LEFF Amsterdam vind je dus altijd wel een horloge waar jij blij van wordt.