Lief.

Lief! brengt kleur in je gezin. In 2005 begon het label met een kleine collectie babykleding, uitgevoerd in de meest vrolijke kleuren. Inmiddels gaat Lief! een stapje verder dan dat. Het een compleet lifestylemerk geworden waar je terecht kunt voor de leukste baby- en kindermode, bedtextiel, verzorgingsproducten en woonaccessoires. Keuze genoeg dus!

De geboorte van Lief!

Het Nederlandse Lief! is ontstaan uit de droom om iets 'kleins' en 'eigens' te beginnen. Oprichters John van den Herik en Yvonne Woudstra ontwikkelden daarom een klein babymerk dat ze heel toepasselijk Lief! noemden. De rompertjes, broekjes, shirtjes en mutsen waren al snel een groot succes. En dat zijn ze nog steeds. Vooral de vrolijke kleuren en de grappige details zorgen ervoor dat de Lief!-collectie opvalt. Blauwe shirts met een rood hart of gestippelde rompertjes waar groot het woord 'Lief!' op staat geschreven: het is er allemaal.

Een collectie voor kleine én grotere kinderen

Bij Lief! shop je de leukste mode voor de allerkleinsten. Maar ook voor iets grotere kinderen heeft het merk een mooi assortiment. Voor meisjes zijn er vrolijke jurken, broeken, shirts en schattige vestjes. Vooral de kleuren roze en wit komen veel in de collectie terug. De jongenskleding is een stuk stoerder. Met de spijkerbroeken, hoodies, stoere blouses en jassen stel je gemakkelijk een outfit samen waar jouw zoon blij van wordt.

Een compleet lifestylemerk

Lief! is tegenwoordig meer dan een baby- en kinderkledingmerk alleen. Bij dit lifestylelabel vind je eigenlijk alles wat je voor je kinderen nodig hebt. Voor de dagelijkse verzorging heeft Lief! luiertassen, slaapzakken en slabbetjes tegen het morsen. Gaat je zoon of dochter al naar school? Met de schattige rugzakken van Lief! is er genoeg ruimte voor een broodtrommel of iets te drinken. Ook de lifestyleproducten hebben die kenmerkende Lief!-stijl waarbij vrolijke kleuren en grappige details de hoofdrol spelen.

Ben je benieuwd naar de leuke Lief!-spulletjes? Shop de collectie dan online!