LIV Collection.

LIV Collection is het eigen modemerk van warenhuis V&D. De kleding is zeer betaalbaar, maar het oogt zeker niet goedkoop. Een perfecte combinatie dus!

Uitgebreid shoppen in de damescollectie

In de online LIV Collection vind je de meest uiteenlopende items. Je shopt er net zo makkelijk voor leuke jurkjes en jassen als voor stijlvolle blazers en blouses. De damescollectie van LIV is vrolijk en vrouwelijk. Het label werkt dan ook graag met opvallende patronen, waarbij vooral de bloemenpatronen een grote favoriet zijn. Maar niet alles in de LIV Collection is zo opvallend. Het modelabel heeft namelijk ook een aantal goede basic, zoals jeans en effen shirts. De ontwerpers van LIV volgen elk seizoen de laatste trends zodat je er altijd op je mooist uitziet.

De stijlvolle mannenlijn van LIV Collection

Het zijn zeker niet alleen de dames die kunnen shoppen bij LIV Collection. In de mannenlijn vind je tal van items die perfect bij je garderobe passen. Hippe T-shirts, truien, broeken, jassen en colberts: met deze items stel je gemakkelijk een outfit samen voor elke gelegenheid. Daarnaast zit de LIV Collection zit vol met overhemden. De overhemden met een subtiele print draag je gewoon bij je jeans. Zo zie je er casual maar toch netjes uit. Voor onder je colbert heeft LIV Collection een aantal klassieke, effen blouses. Voor iedere man is er dus keuze genoeg.

LIV Collection accessoires: trendy en betaalbaar

's Ochtends stel je jezelf toch altijd weer de vraag “wat trek ik aan vandaag?”. Maar sta niet alleen stil bij je outfit, want het zijn de accessoires die je outfit pas echt compleet maken. LIV Collection heeft onder andere stropdassen, riemen en sjaals, maar ook schoenen en zelfs portemonnees. En al deze trendy accessoires zijn ook nog eens heel betaalbaar. Je houdt dus geld over om wat vaker iets nieuws te kopen. Door de accessoires slim af te wisselen, lijkt het net of je een compleet nieuwe outfit draagt.