Lucky No7.

Zwart, wit en grijs: dit zijn de kleuren van het rebelse baby- en peuterkledingmerk Lucky No. 7. Door de coole teksten en stoere prints heeft dit label echt een heel eigen stijl te pakken. En de collectie bestaat ook nog eens voor 70% uit biologisch katoen. Zo draag je meteen bij aan een betere wereld voor jouw opgroeiende kind.

Het kinderkledingmerk met het geluksgetal 7

Lucky No. 7 is bedacht door ontwerpster én moeder Risma Bachoe. Ze droomde al jaren van het opzetten van een stoer en betaalbaar kinderkledingmerk. En in augustus 2014 was dan eindelijk haar eerste collectie te koop. De naam Lucky No. 7 is geen toevallige keuze. Nadat haar zoon op 7 juli 2013 geboren werd, realiseerde Bachoe zich dat het getal 7 op verschillende belangrijke momenten in haar leven aanwezig was. Ze hoefde daarom niet lang na te denken over een naam. Lucky No. 7: dat moest het worden.

Unisex kleding voor rebelse kids

Zelfs de allerkleinste kinderen kunnen er stoer en rebels uitzien. Dat bewijst Lucky No. 7 wel. De collectie zit vol met unisex kleding waar jongens en meiden zich lekker in voelen. De vele onesies, sweaters, sweatpants en andere kledingstukken hebben vaak een monochrome ondergrond. Maar op die witte, zwarte of grijze ondergrond prijken opvallende teksten en prints. Wat dacht je bijvoorbeeld van een T-shirt met de tekst 'Rebellious' of simpelweg 'No'? En een sweater of cap met pandaprint hoort natuurlijk ook in de kledingkast van rebelse kids thuis. Met deze coole kleding weten jongens én meiden zich echt te onderscheiden van hun vriendjes en vriendinnetjes.

Kinderen zijn de toekomst

De kinderkleding van Lucky No. 7 is lekker comfortabel. Het merk maakt gebruik van soepel katoen, dat voor een groot deel biologisch is. Gemiddeld genomen bestaat de hele collectie uit 70% biologisch katoen, en het streven is om dit zelfs naar 100% te brengen. En dat is toch wel erg fijn voor de toekomst van je kind. Zie jij jouw zoon of dochter graag rondlopen in zo'n stoere, comfortabele outfit van Lucky No. 7? Bestel je favoriete items dan online. De kleding van dit leuke label is verkrijgbaar in de maten 50/56 tot en met 122/128.