MAG.

Bijna iedereen die al wat ouder is kent het schoenenmerk MAG wel. Misschien ben je zelfs wel in het bezit geweest van een paar MAG schoenen. Ze waren immers razend populair in de jaren '90. Inmiddels zijn de schoenen terug van weggeweest. En hoe!

MAG: het schoenenmerk met de kenmerkende zolen

Met de MAG collectie laat je oude tijden herleven. In het begin van de jaren '90 ontketende het schoenenlabel een ware revolutie met de zogenaamde Megamok. Later kwamen daar de Queensize en de MPS bij. De vernieuwende ontwerpen waren eigenzinnig, comfortabel en vooral typisch MAG. Jongeren van over de hele wereld liepen op deze schoenen met de kenmerkende robuuste zolen. En die schoenen zijn nu dus weer helemaal terug. Hoewel het concept uit de jaren '90 is gebleven, is er wel het een en ander veranderd. De technieken zijn namelijk een stuk verfijnder waardoor de schoenen zelfs nóg beter lopen. Daarnaast is het design aangepast aan de wensen van nu. Want MAG gaat natuurlijk wel met de tijd mee.

Kies je favoriete paar MAG schoenen

In de MAG collectie kun je shoppen voor veterschoenen, laarzen en booties. Deze casual dames- en herenschoenen dragen de namen van weleer: Megamok, Queensize en MPS. De enkelhoge MPS veterboots zijn gemaakt van luxe en onverwoestbaar crouponleer. Dit leer is heerlijk ademend zodat je voeten voortdurend fris aanvoelen. Ook de populaire Megamok en Queensize schoenen zijn voor deze nieuwe collectie in een nieuw jasje gestoken. Het Queensize model is herkenbaar aan de extreem hoge zool. Dit geeft het een extra stoere uitstraling. De MAG schoenen zijn verkrijgbaar in diverse effen kleuren, zoals zwart, bruin en bordeauxrood. Daarnaast vind je in de collectie een aantal mooie prints die de schoenen meteen lekker eigenzinnig maken. Met deze MAG schoenen mag je gezien worden.

MAG staat garant voor schoenen die lekker comfortabel lopen. En je bent er nu weer helemaal trendy mee. Dus wanneer koop jij je eigen paar MAG schoenen?