MAGIC Bodyfashion.

Iedere vrouw is prachtig. Maar soms mag je de natuur best een handje helpen. En daarvoor hoef je niet meteen een zware ingreep te ondergaan. Want met de shapewear van MAGIC Bodyfashion creëer je in een paar seconden het lichaam waar je van droomt. It's magic!

MAGIC Bodyfashion laat je stralen

Waarschijnlijk doe je elke dag wel moeite om er mooi uit te zien. Maar op een feestje of een romantische date wil je extra veel indruk maken. Vrouwen maken zich al snel druk over een klein buikje of andere onvolmaaktheden. Soms is het zelfs zo erg dat ze die mooie jurk die in de kast hangt, niet eens durven te dragen. Met de collectie van MAGIC Bodyfashion heb je dat probleem niet meer. Oneffenheden worden weggewerkt waardoor je lichaam een mooiere vorm krijgt. MAGIC Bodyfashion geeft je de kans om te stralen.

Elke leeftijd en elke maat

MAGIC Bodyfashion is een Nederlands merk dat is gespecialiseerd in luxueuze shapewear. Van platte billen tot de alom bekende lovehandles: het label heeft een oplossing voor alle problemen die vrouwen met hun lichaam ondervinden. Het creëren van een mooiere lichaamsvorm is niet nieuw. In het verleden droegen vrouwen al massaal schoudervullingen zodat ze optisch slanker leken. Met de juiste kleding voel je je dus echt mooier. En dit gegeven inspireerde het team achter MAGIC Bodyfashion. Ze startten een lijn met innovatieve shapewear voor vrouwen van elke leeftijd en met elke maat. Bij het ontwikkelen van de collectie wordt extra aandacht besteed aan de pasvorm en de materialen. De zachte stoffen voelen dan ook lekker op je blote huid. Er is niets dat jou vandaag nog tegenhoudt.

Voor vrouwen, door vrouwen

Een mooie outfit begint bij goed ondergoed. MAGIC Bodyfashion begrijpt dat als geen ander. Dat komt omdat de producten niet alleen vóór vrouwen worden gemaakt, maar ook dóór vrouwen. Het resultaat is een lijn met corrigerend ondergoed en handige accessoires. In de collectie shop je bijvoorbeeld voor corrigerende hemden, shorts, body's, en jurken. En allemaal hebben ze een neutrale kleur waardoor je het ondergoed overal onder kunt dragen. Naast corrigerend ondergoed verkoopt MAGIC Bodyfashion zelfklevende BH's, push-up cups, transparante plakstrips en losse clips waarmee je je BH-bandjes bij elkaar kunt houden. Alles zit verrassend comfortabel. Het was dus nog nooit zo makkelijk om er mooi uit te zien!