Maison Scotch.

Maison Scotch staat voor Franse elegantie. De collectie zit vol met leuke jurkjes, jumpsuits en shirts met speelse prints. Het merk straalt een en al vrouwelijkheid uit. Maar om de collectie goed in balans te houden, combineert Maison Scotch deze vrouwelijke items met een aantal stoere kledingstukken. Denk bijvoorbeeld aan de boyfriend jeans of een mooi leren jasje. Met deze collectie creëer je gemakkelijk je eigen stijl. Dit is waar jij voor staat!

Het kleine zusje

Maison Scotch is het kleine zusje van het Amsterdamse mannenmerk Scotch & Soda. Dit label werd opgericht in de jaren '80, maar in 2001 werd het pas echt weer nieuw leven ingeblazen. Al snel na de heroprichting werd de herencollectie van Scotch & Soda een groot succes. Maar de vraag naar dameskleding van dit merk werd steeds groter. Het liet dan ook niet lang op zich wachten voor Maison Scotch werd geboren. De modelijn kwam in 2010 voor het eerst op de markt, en dat bleek een geslaagde zet. Tegenwoordig is Maison Scotch namelijk voor een groot deel verantwoordelijk voor de groei van het modebedrijf. Wie de collectie van Maison Scotch bekijkt, begrijpt meteen waar het succes vandaan komt. Deze modelijn zit namelijk vol met Franse invloeden waardoor er een elegante collectie ontstaat. Hier voelt iedere vrouw zich mooi in.

Creëer je eigen Maison Scotch look

De collectie van Maison Scotch is stijlvol, elegant en een tikkeltje stoer. Door deze bijzondere elementen kun je gemakkelijk je eigen combinaties maken. Op een rok met bloemenprint draag je bijvoorbeeld een kleurrijk T-shirt met een mooi vestje. Mag het voor jou wel wat stoerder? Draag dan eens een leren jasje boven je rok. In de Maison Scotch collectie zijn ook diverse jumpsuits te vinden. Je hoeft je jumpsuit alleen maar af te stylen met wat leuke accessoires en je bent klaar om te gaan. Maison Scotch gaat voor de complete look. Onder jouw Maison Scotch broek of jurk draag je gewoon een lingeriesetje van het merk. Zo ben je van top tot teen in stijl!