MEES.

MEES is een leuk en fris kledingmerk voor sportieve kids. In de jongenscollectie vind je stoere hoodies, sweaters, polo's en fijne sweatpants. Meiden shoppen er onder andere voor lange broeken shorts, jurkjes, jassen en kleurrijke T-shirts. Voor de collectie heeft MEES gekeken naar de sportieve, preppy kledingstijl van Amerikaanse studenten. Maar deze stijl is natuurlijk wel vertaald naar een look waar hippe, eigenwijze kinderen blij van worden!

Ontdek de sportieve collegestijl van MEES

Amerikaanse universiteiten staan bekend om die echte sportcultuur. Bijna elke student speelt honkbal, doet aan cheerleading of is op zijn minst weleens als supporter langs het sportveld te vinden. En die sportcultuur heeft MEES geïnspireerd tot een collectie kinderkleding met sportieve elementen. De kleding is in de eerste plaats stoer, comfortabel en kleurrijk. Daarnaast zorgen de grote letters, contrasterende kleuren en opvallende stikrandjes voor die kenmerkende sportieve stijl. Maar de collectie van MEES is zeker niet alleen geschikt voor op of rondom het sportveld. Ook als ze buiten spelen met vriendjes of als ze gewoon met een boekje op de bank hangen, willen ze deze kleding graag dragen. Door de soepele stoffen zitten alle shirts, broeken en andere items namelijk erg comfortabel. Bij MEES weten ze wat kinderen prettig vinden, dat is wel duidelijk.

Shop je favoriete kinderkleding online

MEES komt twee keer per jaar met een nieuwe collectie. En de leukste items shop je natuurlijk gewoon online! De kleding is altijd opvallend zonder dat het schreeuwerig is. Dat komt doordat de kleuren en prints mooi op elkaar zijn afgestemd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een blauw T-shirt met een grote, oranje palmboom erop? Of scoor in de jongenscollectie een effen hoodie met een tekst als 'Buenos Dias' of 'Super Fast'. Voor meiden zijn er kleurrijke T-shirts met strepen en biesjes. Ook de sportief ogende vesten zijn bijna elk seizoen weer in de collectie terug te vinden. Het fijne van MEES is dat alle kledingstukken onderling goed te combineren zijn. Dus is deze sportieve collegestijl ook iets voor jouw kind? Bestel dan je favoriete items online en maak je eigen combinaties! De kleding van MEES is verkrijgbaar in de maten 116 t/m 176.