Merel By Frederiek.

Mode gaat, stijl blijft: dit lijkt het motto te zijn van het Nederlandse tassenlabel Merel by Frederiek. Het merk maakt namelijk tassen voor zelfverzekerde, modebewuste vrouwen met een eigen stijl. Want een tas is hét perfecte item om je eigen identiteit te laten zien.

Nieuwe trends en mooie materialen

In 2010 startte ontwerpster Frederiek Waninge haar eigen tassenlabel. Hierbij werd ze gedreven door een grote passie voor mode en voor mooie materialen. En dit is in al haar collecties terug te vinden. Merel by Frederiek lanceert elk seizoen een aantal verschillende lijnen. Om alles goed te laten verlopen, werkt ze samen met experts op het gebied van modetrends en materialen. Zo ontstaat er een modieuze collectie die mooi aansluit bij het DNA van het merk.

De tas met de munt

Veel ontwerper laten zich inspireren door de natuur, beeldende kunst, films of zelfs door muziek. Voor Frederiek Waninge ligt haar inspiratiebron een stuk dichter bij zichzelf. Het is haar gehandicapte zusje Merel die ze in haar collectie laat stralen. De naam 'Merel by Frederiek' is al een mooie ode aan haar zus. Maar daar blijft het niet bij. Want op bijna alle tassen vind je een kleine of wat grotere munt met daarop een afbeelding van Frederieks jongste zusje. Dit leuke tassenmerk herken je dus meteen.

De mooiste tassen voor elke dag

Een goede tas maakt je look helemaal compleet. Daarom vind je bij Merel by Frederiek tassen in veel verschillende kleuren, soorten en modellen. De ene dag kies je voor een grote shopper, en de volgende dag ga je misschien liever voor een schoudertas of een kleine crossbody tas. Er is in ieder geval keuze genoeg. Zie jij jezelf al rondlopen met een tas van Merel by Frederiek? Laat je dan inspireren door de leuke online collectie. En van elke tas die verkocht wordt, gaat een klein percentage naar de Merel Munt Foundation. Zo doe je met jouw aankoop meteen iets goeds!