Mim Pi.

Mim-Pi is een kledingmerk waar jonge meiden vrolijk van worden! De kleding is kleurrijk, speels en ietwat dromerig. Welkom in de wondere wereld van Mim-Pi.

Even wegdromen met Mim-Pi

Mim-Pi oogt net zo exotisch als het klinkt. De naam Mim-Pi is Balinees voor 'dromen'. Toch komt het label niet uit het Verre Oosten, maar gewoon uit Nederland. De collectie van Mim-Pi is speciaal voor meiden tussen de 2 en 8 jaar oud. De kleding is allemaal handgemaakt. En dat gebeurt met liefde. In de collectie zie je veel grappige elementen en bijzondere details, zoals tule, pailletten en borduursels. Kortom, alles wat jonge meiden leuk vinden. Sinds 2013 heeft Mim-Pi zelfs een eigen schoenencollectie. Zo ziet ze er van top tot teen stralend uit.

Gypsies, circussen en retromotieven

De collectie van Mim-Pi is lekker gek, vrolijk, lieflijk en stoer. De inspiratie komt overal vandaan, als het maar eigenzinnig en kleurrijk is. Zo herken je misschien elementen van gypsies en circussen. Andere thema's die de afgelopen jaren voorbijkwamen zijn 'Alice in Wonderland' en de Japanse Harajuku girls. Mim-Pi is ook dol op felle kleuren en retromotieven. Saai is het dus zeker niet. Mim-Pi komt elk jaar met twee nieuwe collecties. Een collectie bestaat gemiddeld uit 100 tot 150 nieuwe items. Genoeg te kiezen dus! Er zijn zwierige jurkjes, rokken en geborduurde vestjes voor die dagen dat ze er extra mooi en speciaal uit wil zien. Voor wat meer casual dagen zijn er broeken, leggings, shirts en comfortabele truien. Welke outfit wordt het vandaag?

Streven naar een betere wereld

Mim-Pi is een eerlijk merk. Dat betekent dat het label veel waarde hecht aan duurzaamheid en aan goede arbeidsomstandigheden voor de mensen die de kleding maken. Mim-Pi werkt al jaren samen met producenten in Portugal en India. In deze fabrieken wordt milieuvriendelijk geproduceerd en de werknemers krijgen een eerlijke prijs betaald voor hun werk. Op deze manier hoopt Mim-Pi de wereld een stukje beter te maken.