Miysu.

In de modewereld is er de laatste jaren steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Ook het Nederlandse Miysu draagt graag een steentje bij aan een betere wereld. De kleding van dit leuke label wordt zoveel mogelijk gemaakt van biologische materialen. En voor de productie werkt Miysu samen met Europese ateliers die aan allerlei strenge eisen voldoen. Als je een outfit van dit merk draagt, ben je dus goed bezig voor mens én milieu. Dat is natuurlijk de perfecte reden om eens uitgebreid te gaan shoppen!

Mijn stijl wordt jouw stijl

De naam Miysu klinkt niet heel Nederlands. Toch is dit echt modelabel van Hollandse bodem. Ontwerpster Ria van Kleef koos voor deze naam omdat haar boodschap mooi weergeeft. Het Spaanse 'Mi' (mijn), 'Y' (en) en 'Su' (haar) betekenen in haar eigen woorden namelijk 'Mijn stijl wordt jouw stijl'. Want Van Kleef heeft haar eigen visie op mode en die wil ze graag met je delen. Bij Miysu draait het niet alleen om duurzaamheid. Het is ook de bedoeling dat je opvalt met de kleding die je draagt. De collectie van Miysu is te herkennen aan de krachtige ontwerpen en de bijzondere details. Daarnaast hebben de broeken, shirts, vesten en truien altijd een stoer, edgy randje. Dit is kleding waar je echt jezelf in kunt zijn.

Passie voor duurzaamheid én trendy mode

Miysu is een modemerk voor vrouwen die zich bewust zijn van het belang van duurzaamheid. En het fijne is dat duurzaamheid heel goed samengaat met trendy, comfortabele mode. Kijk maar eens rond in de collectie van Miysu. De leuke broeken, tops, jurken, blazers en breisels zijn namelijk echt een waardevolle toevoeging aan je kledingkast. Bij Miysu letten ze erop dat de kleding lekker draagbaar is. De stoffen zijn zacht en comfortabel, en door de fijne pasvorm kun je vrij in je nieuwe outfit bewegen. Tijdens het ontwerpproces wordt er zelfs nagedacht over de kleinste details. Ook de knopen en ritsen zijn dus gewoon gemaakt van biologische materialen. Dit is duurzame mode waar een trendy vrouw als jij van houdt.