ModeMusthaves.

Volg je graag de laatste mode? Dan zijn er elk seizoen wel een aantal items die je gewoon móet hebben. ModeMusthaves verzamelt al die trendy items die meiden tussen de 16 en 25 jaar leuk vinden. En het is nog zeer betaalbaar ook.

ModeMusthaves voor jonge fashionista’s

ModeMusthaves werd in 2011 bedacht door de jonge Nederlandse onderneemster Elise van Wonderen. Haar manier van ondernemen is op zijn zachts gezegd bijzonder te noemen. Ze wilde haar merk opbouwen zonder hulp van investeerders. Ze vertrouwde erop dat ze haar merk via social media in de markt kon zetten. En dat is gelukt. ModeMusthaves is in een paar jaar tijd namelijk uitgegroeid tot één van de populairste merken onder jonge meiden.

Een suikervrije snoepwinkel

De mode verandert elk seizoen. Gelukkig hoef je zelf niet meer op zoek naar de nieuwste fashionitems. ModeMusthaves weet namelijk precies wat je nodig hebt. Voor de collectie reist het team stad en land af op zoek naar de nieuwste trends op modegebied. Ze kijken naar de meest opvallende catwalktrends, maar ze laten zich ook inspireren door de kleding van celebs, it-girls en natuurlijk fashionbloggers. Wat zij vandaag dragen, heb jij morgen al in de kast hangen. Van de collectie van ModeMusthaves word je erg hebberig. Eigenlijk voel je je als een kind in een suikervrije snoepwinkel.

Een selectie van de leukste items

ModeMusthaves heeft een grote collectie met broeken, rokken, jassen en jurkjes. Maar de leukste items uit de collectie zijn toch wel de IT-shirtjes en sweaters. Ze zijn er in allerlei kleuren en prints. Op deze IT-shirts staan altijd grappige en uitgesproken quotes. Met een tekst als ‘Ik ben leuker met een wijntje op’ of ‘my mama don’t like you’ val je meteen op als je ergens binnenloopt. Deze shirts en sweaters combineer je heel casual met een boyfriend jeans en een bikerjack. Als echte fashionista draag je je IT-shirt misschien wel liever bij een lange rok en een paar sneakers. Leuk!