Moodstreet.

Voor kinderen is elke dag een nieuw avontuur. Of ze nu naar school moeten, gaan sporten of dat ze een dag het bos intrekken met hun vriendjes: er valt elke dag genoeg te ontdekken. Het Nederlandse kledingmerk Moodstreet is speciaal voor kinderen die van avontuur houden en die nieuwsgierig zijn naar alles wat de wereld hen te bieden heeft. De collectie bestaat onder andere uit shirts, jeans, hoodies, truien en jassen. Kortom: alles wat een stoer en avontuurlijk kind nodig heeft.

De wereld is je thuis

De wereld is een inspirerende plek. Elk land en elke cultuur is anders, en dat maakt het ook zo boeiend. Moodstreet nodigt kinderen graag uit om samen op reis te gaan en de wereld te verkennen. Dat doen ze door een collectie te creëren die is geïnspireerd op de culturen en volkeren die je tijdens een wereldreis tegenkomt. En dat levert een vrolijk kleurenpalet op. Ook de vele grappige prints passen perfect bij de stijl van Moodstreet. In de collectie zitten alleen stevige stoffen verwerkt. Want als je echt het avontuur aan wilt gaan, moet de kleding natuurlijk wel tegen een stootje kunnen.

Elk seizoen een nieuw thema

Moodstreet komt elk seizoen weer met een nieuwe collectie. En elke collectie heeft een ander thema. De ene keer laten de ontwerpers zich inspireren door de rondzwervende nomaden van Mongolië of door de zonnige stranden en vrolijk wuivende palmbomen van Hawaï. Voor de volgende collectie kijkt Moodstreet juist weer naar de hippe kunstenaarswijken van de stad Berlijn. Op deze manier ontstaat er een gevarieerde collectie waar ieder kind vrolijk van wordt.

Moodstreet voor stoere jongens en avontuurlijke meiden

Het Nederlandse Moodstreet maakt kleding voor jongens en meiden tot 14 jaar. De jongenscollectie zit vol met urban prints, terwijl de meidencollectie juist een mooie mix is tussen lieflijke items en stoere details. De reguliere kindercollectie is verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 164. Daarnaast heeft Moodstreet een aparte lijn voor de kleinsten (maat 68 t/m 92) en de allerkleinsten (maat 50 t/m 74). De verschillende collecties hebben veel met elkaar gemeen. Ze zijn allemaal kleurrijk, opvallend en een tikkeltje eigenwijs. Dit is kleding voor kinderen met een heel eigen wil.