MortenZ.

Het Nederlandse MortenZ is een stoer merk voor jongens tot een jaar of 14. De collectie is kleurrijk en zit vol met coole details. De truien, shirts en broeken zijn ontworpen met het idee dat ze vooral erg comfortabel moeten zijn. Daarom zijn veel van deze items gemaakt van zacht tricot. Jongens die deze kleding dragen, krijgen meteen zin om lekker buiten te spelen!

Jongenskleding met een stoere, nonchalante look

MortenZ is het kleine broertje van het populaire Ninni Vi. Nadat dit meidenmerk in 2006 was gelanceerd, werd er vanuit de trouwe klantenkring steeds vaker gevraagd naar een jongenslijn. En het duurde niet lang voordat oprichtster Christie Ott hier gehoor aan gaf.

MortenZ heeft diezelfde nonchalante look als de kleding van Ninni Vi. Alleen is deze jongenscollectie natuurlijk wel een stuk stoerder. Op de sweaters en T-shirts prijken vaak grote letters en cijfers in vrolijke kleuren. Of wat dacht je van een broek met opvallende stiksels grote zakken aan de zijkant? Door de felle kleuren en de gekke details die dit jongensmerk gebruikt, oogt de kleding ook meteen een tikkeltje sportief. Zo vind je bij MortenZ bijvoorbeeld vesten met gekleurde biezen en sweaters met een veter in de kraag. Soms is het moeilijk om maar één item uit deze leuke collectie te kiezen.

Comfort gaat voor alles

Kleding die alleen mooi is, blijft toch vaak in de kast hangen. Jongens kiezen liever voor een broek en trui waar ze lekker in kunnen voetballen of ravotten met hun vriendjes. En daar wordt op de ontwerptafel bij MortenZ echt rekening mee gehouden. De pasvorm is fijn, de stoffen zijn stevig en de truien en T-shirts rekken daarnaast lekker mee. Deze fijne eigenschappen gaan zeker niet ten koste van het design. Want MortenZ laat zien dat comfortabele jongenskleding gewoon heel erg cool kan zijn.

Shoppen in de online collectie van MortenZ

De meeste jongen zijn niet zo dol op shoppen. Dus gelukkig kun je de kleding van MortenZ ook online bestellen. In de online shop vind je onder andere T-shirts, sweaters, hoodies, shorts, longsleeves, stoere broeken en comfortabele sweatpants. Al deze items zijn verkrijgbaar in de maten 98 t/m 164. Want of ze nu 4 of 14 jaar oud zijn: de kleding van MortenZ valt bij alle jongens in de smaak!