Muchachomalo.

Je bent té uniek om jezelf onder te dompelen in de grijze massa. Daarom kies je graag voor een kledingmerk dat bij jouw persoonlijkheid past. Muchachomalo is zo'n label met een heel uitgesproken collectie. Van oorsprong vind je er vooral veel vrolijk gekleurde boxershorts. Maar de collectie is inmiddels uitgebreid met T-shirts, sokken, pyjamabroeken en nog veel meer. Wat stop jij vandaag in je winkelmandje?

Ontdek de 'bad boy' in jezelf

Een modemerk met de naam Muchachomalo moet haast wel uit Spanje komen. Of toch niet? In 2007 was het gewoon de Nederlandse Shirley Schoonebeek die dit eigenzinnige label bedacht. De naam is natuurlijk niet willekeurig gekozen. Het Spaanse woord Muchachomalo betekent namelijk 'stoute jongen'. En dat zegt eigenlijk alles al. Want de collectie van dit modemerk is echt ontworpen voor stoere, trendy mannen die anders durven te zijn dan de rest. Toch is de collectie van Muchachomalo tegenwoordig niet alleen meer bedoeld voor de modieuze 'bad boy'. Er is ook een heuse lijn gekomen voor vrouwen en voor kinderen. Want stiekem schuilt er in iedereen een kleine rebel.

De grens tussen mode en kunst

Muchachomalo is vooral bekend van de grote collectie met opvallende boxershorts. En opvallend zijn ze zeker. Deze boxershorts zijn er in allerlei verschillende kleuren en met de meest eigenzinnige prints. Misschien scoor je wel een knalgeel of rood exemplaar. Of voel je je toch lekkerder bij een grappige all-over print? Rondzwemmende haaien, stiphelden, bloemen of stoere grafische dessins: ze prijken allemaal op de boxershorts van Muchachomalo. Je hebt dus keuze genoeg. Deze prints worden stuk voor stuk ontworpen door jonge, getalenteerde kunstenaars. Hiermee zoekt dit label echt de grens op tussen kunst en mode.

Voor elke dag een andere kleur

Je bent waarschijnlijk niet elke dag in de stemming voor opvallende kleuren en gekke prints. Soms voel je je gewoon het lekkerst in een zwarte boxer of een wit T-shirt. Daarom heeft Muchachomalo ook genoeg items in de collectie die wat rustiger van kleur zijn. Deze shorts, sokken, T-shirts, topjes en pyjamabroeken hebben wel allemaal diezelfde hoge kwaliteit. Want uiteindelijk gaat het erom dat jij je comfortabel voelt in de kleding die je draagt.