Name It.

Name It is een Deens merk dat tot het privé kledinglabel Bestseller behoort. Het biedt kledij aan voor baby’s en kinderen. Toen het opgericht werd in 1986, werd het snel populair omdat het betaalbare kwaliteitskledij aanbiedt die kindjes ook echt graag dragen. Dit succes heeft het merk te danken aan de aandacht die zij schenken aan de opmerkingen die kinderen hebben over de kledij en door de noden van jonge kinderen eerst te plaatsen.

Stijl meets functie

Name It kledij kan het best omschreven worden als een mengeling tussen functionele en schattige mode. Terwijl de collecties van het merk geïnspireerd zijn op de laatste trends, kunnen ouders er zeker van zijn dat het comfort, de maat en de kwaliteit nooit te niet zullen worden gedaan. Omdat de kledij gemaakt is om meer dan één seizoen te dragen, is de stijl eerder klassiek en elegant in plaats van de allernieuwste trends. Door de focus op veilige, betrouwbare en comfortabele kledij die gemaakt wordt op een duurzame manier, heeft Name It loyale klanten in Scandinavië en over de hele wereld.

Clothing Product Lines

Name It kledij is verkrijgbaar in drie leeftijdsgroepen. De Newborn lijn, die gemaakt is voor baby’s tot 9 maanden, bevat zachte en comfortabele onesies, pyjama’s en playsuits. De Mini categorie is gemaakt voor kleuters en bevat jurkjes, jeans en t-shirts die gemakkelijk zijn voor de nieuwsgierige kleintjes die de wereld willen ontdekken. De Kids lijn van Name It richt zich tot kinderen tussen 3 en 12 jaar oud en biedt een wijd assortiment van casual, sport en formele kledij, van leggings en rokjes tot cargo pants en feestjurkjes.

Omdat het bedrijf gevestigd is in Denemarken, is het geen verrassing dat alle drie de lijnen ook een uitgebreide collectie buitenkledij om het felle winterweer te trotseren aanbieden, waaronder sokken, wanten, sjaals en mutsen. Jassen zijn ook beschikbaar in alle maten, gewichten en stijlen.

Speciale Collecties

Bovenop de kledij per maat, heeft Name It ook een Denim collectie, een Playtech sportcollectie en een assortiment dat Limited heet, LMTD afgekort. Omdat die het dichtst bij een designer collectie komt, is de seizoenskledij van LMTD gekend voor zijn kleurenpalet en goed gemaakte kledij geaccentueerd met details en fashionable kinderstijlen die bij elke sociale aangelegenheid passen.