Nelson.

Passie voor schoenen zit sommige families in het bloed. De familie Neelissen, oprichters van het schoenenmerk Nelson, zit zelfs al meer dan 65 jaar in het vak. Nelson weet mode en kwaliteit moeiteloos te combineren. Het resultaat is een stijlvolle schoenencollectie waar het hele gezin zich lekker bij voelt.

Van kleine winkelier tot succesvol familiebedrijf

Nelson is een echt familiebedrijf. Het begon allemaal in 1949 toen Neelissen senior een eigen schoenenwinkel begon in Purmerend. Om zijn winkel te vullen, reed Neelissen elke week naar Waalwijk. In deze schoenenstad ging hij op zoek naar de nieuwste modellen om zijn winkel mee te bevoorraden. Tegenwoordig is Nelson echter veel meer dan een simpele retailer. Het label produceert een eigen schoenenlijn met modieuze kwaliteitsschoenen. De leiding van het bedrijf is inmiddels in handen van de derde generatie. De broers Paul en René Neelissen hebben Nelson hipper gemaakt dan ooit. Je kunt er onder andere terecht voor leuke enkellaarsjes, pumps, sneakers en stijlvolle veterschoenen. Voor elke gelegenheid vind je wel een mooi paar Nelson schoenen.

Shoppen in de collectie van Nelson

Nelson komt elk seizoen weer met een mooie collectie schoenen. Daarbij wordt er aan ieder gezinslid gedacht. Want naast een collectie voor mannen en vrouwen, heeft Nelson ook een speciale schoenenlijn voor jongens en meiden. Voor inspiratie reist het team van Nelson de hele wereld over. Ze gaan op zoek naar de nieuwste trends en materialen die ze in hun eigen schoenencollectie kunnen verwerken. Bij Nelson scoor je net zo gemakkelijk nette als meer casual schoenen. De stijlvolle veterschoenen en klassieke laarzen passen perfect bij een zakelijke look. Een meer casual outfit combineer je een paar stoere sneakers. De kleurenpalet is bij Nelson vrij ingetogen. Je ziet veel tijdloze kleuren zoals zwart, bruin of beige. Het voordeel is dat je deze kleuren met elke outfit kunt combineren. Dus dat wordt lekker shoppen in de collectie van Nelson!