NIKKIE.

NIKKIE is één van de snelst groeiende labels in Nederland. De collectie is sexy, jong en vrouwelijk, maar altijd zit er een edgy randje aan. Door deze bijzondere mix is NIKKIE langzamerhand de internationale modewereld aan het veroveren. En dit leuke merk mag ook in jouw kledingkast niet ontbreken!

NIKKIE voor vrouwen met een eigen stijl

Nikkie Plessen werd in Nederland bekend als actrice. Maar dat ze meer kan, bewees ze wel toen ze in 2011 haar modelabel NIKKIE lanceerde. Voor haar kleding laat Plessen zich inspireren door bekende vrouwen als Kate Moss, Victoria Beckham en Blake Lively. Al deze vrouwen hebben hun eigen stijl, en dat is goed terug te zien in de collectie van NIKKIE. De looks variëren namelijk van zakelijk sexy tot boho-chic en rock-chic. Zo shop je de ene keer voor een elegant jurkje en een blazer, en de volgende keer ga je naar huis met een stoer leren jasje en een spijkerrok. De kleuren uit de collectie zijn altijd perfect op elkaar afgestemd. Dus kies je favoriete items uit en creëer je eigen unieke look.

High-end fashion

Met haar label gaat Nikkie Plessen tegenwoordig de hele wereld over. Zowel in Europa als in Azië zijn vrouwen fan van de uitgesproken stijl waar NIKKIE bekend om staat. Bij een uitgesproken stijl denk je misschien snel aan opvallende kleuren en prints. Toch kom je dit in de collectie van NIKKIE maar weinig tegen. Bij het label draait het namelijk vooral om gewaagde silhouetten en bijzondere details. NIKKIE gebruikt veel luxe materialen zodat het zich kan meten met high-end fashionlabels. Maar de items blijven goed betaalbaar. De perfecte combinatie dus.

De leukste items voor je garderobe

In de collectie van NIKKIE vind je de leukste kleding voor elk moment van de dag. Voor de warmere dagen zijn er shorts, bedrukte T-shirts, zomerjassen, jurken en rokjes. Maar als het wat kouder wordt, kies je misschien wel liever voor een skinny jeans met een warme trui en een winterjas. Styl je outfit af met een paar accessoires van NIKKIE en je bent klaar om de deur uit te gaan. Blijf je op zondag liever een dagje thuis? Met een joggingpak van NIKKIE hang je de hele dag fashionable op de bank. Ideaal!