Ninni Vi.

Ninni Vi heeft een collectie waar jonge meiden helemaal blij van worden. De kleding is kleurrijk en toch een tikkeltje stoer en sportief. Dat is een combinatie die aanslaat. Bij Ninni Vi kun je terecht voor leuke shirts, gebreide vestjes, rokken, jurkjes en broeken. Maar er zijn ook de nodige accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van bijpassende haarbanden, sokken en beenwarmers? Met Ninni Vi zien meisjes er van top tot teen op hun mooist uit.

Fleurige kleding voor jonge meiden

Christie Ott had twee jonge dochters toen ze in 2006 met Ninni Vi startte. Voordat ze het merk oprichtte, werd ze op straat al regelmatig aangesproken over hoe leuk haar dochters eruit zagen. De kledingstijl viel blijkbaar bij veel ouders in de smaak. En wat doe je dan als je een modeopleiding achter de rug hebt? Inderdaad: een eigen kindermerk starten.

Dochters Lynn en Evi (die elkaar Ninni en Vi noemden) vormden ook meteen de inspiratiebron voor het label. Er moest een collectie komen met kleding die de meiden zelf ook zouden dragen. En dat betekent vrolijke kleuren, mooie prints en comfortabele stoffen. De meeste kledingstukken zijn gemaakt van fijne tricot stoffen met een hoge kwaliteit. Het maakt dus niet uit of ze vandaag naar school moeten of dat ze een middagje met vriendinnen gaan spelen. Ninni Vi zorgt ervoor dat meiden zich mooi én comfortabel voelen in de kleding die ze dragen.

Ontdek de online collectie van Ninni Vi

De Ninni Vi collectie oogt elk seizoen weer lekker sportief. Zo zijn er bijvoorbeeld rokjes en shirts met biezen en bomberjasjes die zo van het sportveld lijken te komen. Maar door de vrolijke kleuren krijgen deze items wel een meisjesachtige uitstraling. Ninni Vi heeft kleding voor meiden van ongeveer 3 tot 14 jaar. En doordat er online zoveel keuze is, creëer je steeds weer een nieuw setje waar ze graag in rondloopt. Ben je benieuwd wat Ninni Vi dit seizoen allemaal te bieden heeft? Kijk dan in de online collectie en laat je verrassen!