Noisy May.

Het verrassende modelabel Noisy May bracht in 2013 de eerste collectie uit. En sindsdien heeft het de harten van menig fashionista weten te veroveren. Noisy May ademt denim. De collectie zit dan ook vol met de mooiste jeans, al shop je er net zo gemakkelijk voor bijpassende tops, truien en jassen. De kleding van Noisy May is vrouwelijk met een stoer en edgy randje. Een perfecte combinatie dus!

Het rebelse zusje

Noisy May is ontstaan uit een grote passie voor denim. Het is zeker niet het eerste modelabel dat geïntrigeerd is door de vele mogelijkheden van denimstof. Maar toch weet Noisy May een heel eigen stempel op de kleding te drukken. Dat komt vooral omdat ze denim weten te combineren met toonaangevend design. Het resultaat is een trendy collectie die precies past bij de moderne, brutale en stoere vrouw van nu. Het succes van Noisy May is niet geheel onverwacht. Het label is namelijk onderdeel van de Deense Modegigant Bestseller, die ook populaire merken als Vera Moda, Only, Pieces en Jack&Jones in handen heeft. Alleen is Noisy May het rebelse zusje dat precies weet wat ze wil.

De nummer één in denim

De ambities van Noisy May reiken ver. Het label heeft namelijk als doel om de nummer één in denim te worden. Ze zijn in ieder geval al goed op weg. De jeans worden namelijk gemaakt door vakkundige professionals, die precies weten hoe ze de denimstof kunnen omtoveren in een ontwerp dat werkt. In de collectie vind je hoogwaardige jeans in verschillende fits en wassingen. Ze passen bij elke stemming, elk lichaam en elke stijl. Ook voor jou zit de perfecte jeansbroek er ongetwijfeld tussen.

Shoppen in de Noisy May collectie

Van een modelabel verwacht je natuurlijk meer dan jeans alleen. Daarom shop je bij Noisy May net zo makkelijk voor leuke tops, truien en jassen. Zelfs rokken en jurken ontbreken niet in de collectie. Maar elk item heeft wel die echte Noisy May stijl: vrouwelijk, stoer en ietwat rebels. Is deze stijl echt iets voor jou? Shop dan eens rustig in de online collectie van Noisy May!