NoNo.

NoNo is een kledingmerk voor modieuze jonge meiden. De collectie is vrolijk, kleurrijk en lekker speels. Want NoNo weet precies wat meiden willen. Naast de reguliere collectie heeft NoNo een speciale feestcollectie. Zo heb je altijd de perfecte outfit in huis voor die eerste communie of dat romantische bruiloftsfeest.

No Nonsense kinderkleding

NoNo staat voor No Nonsense. En die naam past perfect bij dit kinderkledingmerk. De kleding is praktisch en comfortabel zodat je kleine meid volop van het leven kan genieten. De ontwerpers van NoNo maken graag gebruik van opvallende kleuren en prints. Hier word je meteen vrolijk van. Maar het label verwerkt ook handige basiskleuren in de collecties. Dit maakt het gemakkelijker om de verschillende items met elkaar te combineren.

Welke look past bij haar?

Elk meisje moet zich bijzonder voelen. Daarom werkt NoNo graag met verschillende looks. Met een zwarte broek en een stoer bomberjack creëer je bijvoorbeeld een echte rebelse look. Ga je liever voor schattig en meisjesachtig? Kies dan voor een vrolijk jurkje en een kleurrijk vest. Ze ziet eruit om door een ringetje te halen! NoNo heeft een grote collectie aan rokken, jurkjes, tunieken, broeken, T-shirts, vesten en nog veel meer. Ze hebben zelfs bijpassende accessoires als leggings, sjaals en mutsen. Want de juiste accessoires maken de look pas echt compleet.

NoNo voor baby's en jonge meiden

De collectie van NoNo is geschikt voor meiden in alle leeftijden. Dus of ze nu net naar de basisschool gaat of dat ze al een echte tiener is: bij NoNo slaag je altijd. De NoNo kinderkleding is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 176. Voor baby's is er kleding in de maten 50 t/m 86. De babylijn heeft qua stijl en kleurgebruik veel overeenkomsten met de gewone kinderkledinglijn. Net zo kleurrijk en speels dus!