Noppies.

Je zwangerschap is een bijzondere tijd. Maar hoeveel je ook geniet van die kleine die in je buik groeit, je ervaart toch het nodige ongemak. Je normale kleding zit opeens veel te strak en voelt je hierdoor verre van comfortabel. Met de kleding van Noppies zie je er zelfs tijdens deze 9 maanden stijlvol en trendy uit. En wil je jouw kindje ook een mooie start geven? De speciale baby- en kindercollectie is je zoon of dochtertje op het lijf geschreven.

Een mooiere wereld met Noppies

Noppies werd in 1991 opgericht in Amsterdam. Het label maakte al snel naam dankzij de comfortabele positiekleding die ook nog eens erg trendy is. Want dat je zwanger bent, wil natuurlijk niet zeggen dat je je unieke kledingstijl opeens los moet laten. Maar Noppies is er niet alleen voor de aanstaande moeder. Sinds een aantal jaar heeft het merk namelijk ook een aparte baby- en kindercollectie. Deze kleding is net zo trendy en comfortabel als de volwassen collectie, maar natuurlijk ontbreekt hier ook het hoge schattigheidsgehalte niet. Wat Noppies extra bijzonder maakt, is de grote aandacht voor natuur en milieu. Want nu je zwanger bent, is het nog belangrijker dat je kind een toekomst heeft in een mooie en gezonde wereld. Daarom wordt de kleding van Noppies geproduceerd op een duurzame en milieuvriendelijke manier. En dat is wel zo geruststellend.

Noppies voor aanstaande moeder en kind

De collectie van Noppies wordt met liefde gemaakt. En dat voel je. De zachte stoffen voelen lekker aan op je huid en doordat het materiaal meerekt met al je bewegingen, kom je je zwangerschapsperiode wel door. Maar Noppies laat zien dat zwangerschapskleding meer kan zijn dan alleen joggingbroeken en vesten. Natuurlijk maken deze items deel uit van de collectie, maar dat is lang niet alles. Want als je de deur uitgaat, tut je jezelf graag op. Een mooie zwangerschapsjurk of een stijlvolle blouse is dan veel beter op zijn plaats. Ook de kinderkleding van Noppies is lekker gevarieerd: van rompertjes voor de allerkleinsten tot stoere jeans en speelse rokjes voor de wat grotere kinderen. Geïnteresseerd? De collectie kinderkleding is verkrijgbaar in de maten 44 t/m 128.