O My Bag.

De perfecte tas is bij O My Bag snel gevonden! Dit fijne Nederlandse merk heeft handtassen, schoudertassen, weekendtassen, crossbody's, shoppers, clutches en veel meer. En het mooie is: deze tassen zijn nog ecovriendelijk ook. Je kunt je nieuwe O My Bag met trots aan iedereen laten zien.

Duurzaam geproduceerd leer uit India

India is één van de grootste leerproducenten in de wereld. Dit was voor Paulien Wesselink reden om in 2010 naar het land af te reizen. Ze ging er op zoek naar een producent die haar kon helpen om haar droom te realiseren. O My Bag moest een eigentijds tassenmerk worden waarbij duurzaam leer de hoofdrol speelde. Dus zuinig omgaan met water en energie, en alternatieven zoeken voor de schadelijke chemicaliën die vaak gebruikt worden. Want een mooie tas moet natuurlijk niet ten koste gaan van de planeet. Daarnaast is O My Bag in zee gegaan met kleine, lokale ateliers in de omgeving van het Indiase Kolkata. De medewerkers ontvangen hier een eerlijk loon en ze krijgen kans op onderwijs en extra trainingen. Zo zorgt O My Bag ervoor dat zij een goed leven voor zichzelf op kunnen bouwen. Als dat geen goede reden is om je collectie eens uit te breiden met een fijne nieuwe tas?

Modieuze tassen met een minimalistische look

Het ecovriendelijke materiaal is een belangrijk kenmerk van O My Bag. Toch is dit zeker niet het eerste dat opvalt. De tassen zijn namelijk ook gewoon erg leuk en fashionable! De collectie van O My Bag is in de basis vrij minimalistisch en tijdloos. En als je kiest voor een bruine, zwarte of beige tas dan weet je zeker dat je een tas hebt die jaren mee kan. Heb je liever een exemplaar dat als een echte eyecatcher fungeert? Voor jou heeft O My Bag tassen in sprekende kleuren of met bijzondere details. Zelfs prints zijn hier en daar in de collectie te vinden. Het tassenmerk heeft meer dan genoeg keuze voor elke gelegenheid. Voor een werkdag is een laptoptas of een simpele handtas erg handig. Maar als er een uitje gepland staat, kies je misschien liever voor een rugzak, een grote shopper of een weekendtas. Om de collectie compleet te maken, heeft O My Bag ook kleine accessoires. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor portemonnees en make-up tasjes. Je merkt het al: het wordt hoog tijd om te gaan shoppen!