Omoda.

Omoda is een trendy label dat schoenen, tassen en andere accessoires produceert. Er is een damescollectie, herencollectie en zelfs een aparte lijn voor jongens en meiden. Het hele gezin slaagt in de collectie van Omoda.

Omoda: een echt familiebedrijf

Het familiebedrijf Omoda wordt gerund door de broers Lourus en Wilhelm Verton. De passie voor schoenen zit de familie duidelijk in het bloed. Overgrootvader Jacob Verton was namelijk al in 1876 actief als schoenmaker. Een paar generaties later, in het jaar 2000, werd uiteindelijk Omoda gelanceerd. En dat bleek een doorslaand succes. Voor de collectie kijkt het ontwerpteam van Omoda goed naar de heersende modetrends. De ideeën gaan naar de productieteams in Italië, Brazilië en Portugal, waar de schoenen vervolgens gemaakt worden. Bij het ontwerp- en productieproces wordt er goed gelet op de pasvorm en de kwaliteit. Hierdoor zit je Omoda schoen altijd lekker comfortabel.

Een Omoda schoen voor iedereen

In de schoenencollectie van Omoda zit voor ieder wat wils. In de schoenencollectie vind je de laatste trends, maar ook echte klassiekers zijn bij Omoda terug te vinden. Denk bijvoorbeeld aan zwarte lange laarzen voor vrouwen. Dit model is tijdloos en geeft je een stijlvolle uitstraling. En in de herfst- en wintermaanden zorgen de lange zwarte laarzen meteen voor extra warmte. Een perfecte combinatie dus. Een echte klassieker voor mannen is de elegante veterschoen. Met deze geklede schoenen ga je goed gekleed de deur uit. Maar Omoda heeft natuurlijk veel meer schoenen die niet in je collectie mogen ontbreken, zoals pumps, enkellaarsjes, sneakers, ballerina's, slippers en wandelschoenen. Van chic tot casual of stoer: met de Omoda collectie kun je alle kanten op.

Trendy accessoires

Behalve schoenen heeft Omoda ook een ruime collectie met trendy accessoires. Je shopt er onder andere voor schoudertassen in opvallende kleuren of met modieuze prints. Of ben je meer geïnteresseerd in de riemen, sjaals, sokken of mutsen? Al deze schoenen, tassen en accessoires van Omoda zijn gewoon online te koop. Waarmee verwen jij jezelf vandaag?