OOZOO.

Weet jij hoe laat het is? Nee? Dan wordt het hoog tijd voor een mooi horloge van het Nederlandse OOZOO. Sinds 2000 maakt het label hippe horloges voor dames, heren én voor kinderen. En het fijne is dat ze erg betaalbaar zijn.

Een horloge in elke stijl

Een mooi horloge draag je het liefst elke dag. Daarom kies je het met zorg uit. De stijl moet bij je passen, net als de kleur en het model van het horloge. Gelukkig heb je bij OOZOO keuze genoeg. Het merk heeft namelijk vijf verschillende series: OOZOO Timepieces, Silicone, Steel, Vintage en Junior. En elke serie is weer compleet anders.

De horloges uit de Timepieces-lijn staan bekend om de eenvoud en tijdloze uitstraling. De Silicone serie is juist vrolijk en kleurrijk. De horlogebandjes zijn echt verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Ben je meer een liefhebber van klassieke klokjes? Dan zit je goed met de Vintage collectie. OOZOO Steel is juist weer een stuk stoerder. Dat komt voornamelijk om de stalen band die om je pols zit. Een deel van de horloges zijn ook nog eens waterdicht tot 2, 5 of 10 bar. Dat is ideaal voor de duikers onder ons.

De befaamde OOZOO kwaliteit

Bij het uitzoeken van een horloge kijk je misschien eerst naar de stijl, kleur en het model. Natuurlijk is dit belangrijk, maar uiteindelijk gaat het er toch om dat alles goed werkt. Daarom gaat OOZOO altijd voor kwaliteit. Voor het uurwerk wordt gebruik gemaakt van Japanse Miyota kwarts. Dit is erg nauwkeurig waardoor je altijd precies weet hoe laat het is. Ook de behuizing voldoet aan de befaamde OOZOO kwaliteit. Het is gemaakt van roestvrij staal, dat tevens vrij van nikkel is. Iedereen kan het dus zonder problemen dragen. De makers hebben zelfs nagedacht over het horlogeglas. Dit bestaat standaard uit krasbestendig mineraal zodat je horloge wel tegen een stootje kan.

Ben je op zoek naar een nieuw horloge? Neem gerust eens een kijkje in de online collectie van OOZOO. Met deze stijlvolle horloges kom je nooit meer te laat!