OppoSuits.

Bijna elke man heeft wel één of meerdere pakken in zijn kast hangen. Maar wil je eens iets anders dan een standaard zwart of grijs exemplaar? Dan is het tijd voor de eigenzinnige maatpakken van OppoSuits.

Een opvallende verschijning

Het begon allemaal als een grote grap. Tijdens een reis door Zuidoost-Azië kwamen de Nederlandse vrienden Jelle van der Zwet, Jasper Castelein en Guus Bakker op een plek waar toeristen voor weinig geld een pak konden laten maken. Het was 2010, het jaar waarin een WK voetbal werd gespeeld. Het trio liet daarom feloranje pakken maken waarmee ze vervolgens door de straten van Vietnam struinden. Daarnaast kozen ze voor een aantal pakken met gekke prints, zoals palmbomen en Volkswagenbusjes. Door hun opvallende verschijning wilde iedereen meteen met ze op de foto. Het was duidelijk: de gekke pakken sloegen aan.

Voor mannen met lef en stijl

Het idee voor OppoSuits kreeg pas in 2012 vaste vorm. Met het EK in aantocht waren de oranje pakken direct een groot succes binnen de eigen familie- en vriendenkring. Een grote promotiecampagne volgde waardoor ook de rest van Nederland overstag ging. En inmiddels is OppoSuits zelfs uitgegroeid tot een bedrijf met internationale successen. De kracht van OppoSuits zit hem vooral in de bijzondere mix tussen fashion en verkleedkleding. De prints en kleuren zijn behoorlijk over de top, maar de pakken zijn wel mooi op maat gesneden. Met zo'n pak straal je uit dat je stijl én lef hebt.

Spectaculaire kleuren en eigenzinnige prints

In de collectie van OppoSuits shop je voor driedelige herenpakken in allerlei soorten, kleuren en prints. Misschien valt je oog wel op een pak met luipaardprint of snorrenpatroon. Of wat dacht je van flamingo's, de Engelse vlag of het overbekende logo van Superman? Voor OppoSuits is niets te gek. Het pak dat je bestelt, bestaat altijd uit een jasje, pantalon en een bijpassende stropdas. Want de juiste stropdas maakt de outfit pas echt helemaal af. Voor de zomermaanden kun je zelfs kiezen voor een pak met korte broek. Zo ga je in stijl naar dat leuke strandfeestje.

Durf jij je te onderscheiden van de grijze massa? Kijk dan eens rond in de eigenzinnige collectie van OppoSuits!