Paprika.

Voor vrouwen met een maatje meer is het soms lastig om een modieuze outfit bij elkaar te shoppen. Gelukkig kun je terecht bij het Belgische Paprika. In de collectie vind je comfortabele jeans, maar ook mooie shirts, jurkjes, broeken, tunieken en blouses. Met deze complete collectie kom je elk moment stralend voor de dag!

Een revolutie in de modewereld

De meeste modemerken ontwerpen kleding voor vrouwen met maatje 36, 38 of 40. En dat terwijl er heel wat vrouwen zijn voor wie deze kleding toch echt te klein is. Daarom besloten de Belgen Jacques Hayez en Fabiënne Bulteel in 2003 dat het tijd was om de modewereld eens flink op te schudden. Ze wilden een speciale collectie maken voor vrouwen met maat 44 tot 54. Want met de juiste outfit zie je er niet mooier uit én je voelt je beter. Dit idee vormt nog steeds het uitgangspunt van het modemerk Paprika.

Omarm de schoonheid van je ronde vormen

Iedere vrouw is prachtig. Ook als je wat voller bent, mag je er zijn. Er zijn steeds meer vrouwen die dit inzien en die hun schoonheid willen benadrukken. Met de kleding van Paprika lukt dit zeker. De collectie van Paprika is speciaal ontworpen met de vollere vrouw in gedachten. Dat betekent dat er tijdens het ontwerpproces voortdurend rekening wordt gehouden met de ronden vormen van je lichaam. Paprika laat je vrouwelijke silhouet dus echt tot zijn recht komen.

Ben jij een modieuze vrouw met een maatje meer?

Kleding moet in de eerste plaats goed passen. Maar je wilt er natuurlijk ook gewoon stijlvol en modieus uitzien. Paprika volgt de nieuwste trends op de voet en het label weet dit vervolgens handig te verwerken in de eigen collectie. En Paprika heeft lef. Het label werkt namelijk graag met vrolijke kleuren en patronen waardoor je een opvallende verschijning wordt. De modieuze collectie van Paprika is zeer uitgebreid. Van blouses en broeken tot mooie jurken en rokken: er valt genoeg te ontdekken. Dus ben jij die modieuze vrouw met een maatje meer? Dan is Paprika echt een merk voor jou!