PieterSZoon.

Bij PieterSZoon zijn ze dol op tassen. Daarnaast hebben ze ook nog eens een grote voorliefde voor het allerbeste leer. Voeg deze twee elementen samen en er ontstaat een collectie die erg goed werkt.

Een kleinschalig tassenmerk uit Amsterdam

Iedere vrouw hoopt ooit dé perfecte tas tegen te komen. Zo ook Jennifer Pietersz. Maar toen haar zoektocht niets opleverde, besloot ze om in 2010 het heft in eigen handen te nemen. PieterSZoon was een feit. Het tassenlabel is een echt familiebedrijf geworden. Dochter Jennifer Pietersz gaat over het creatieve proces en vader Hugo houdt zich bezig met de zakelijke kant. Gezamenlijk hebben ze een duidelijke visie voor ogen. PieterSZoon staat namelijk garant voor kwalitatieve tassen waarbij de nadruk ligt op de schoonheid van het leer. Dit is een product om van te houden.

Handgemaakte tassen van 100% leer

Elke tas van PieterSZoon wordt gemaakt in het eigen atelier in Amsterdam-Noord. Hierdoor weten ze zeker dat ze de hoge kwaliteit kunnen bieden die zo kenmerkend is voor dit leuke tassenlabel. Toch is het leer natuurlijk ook van grote invloed op het eindresultaat. Daarom reizen ze de hele wereld over om op zoek te gaan naar de beste leerhandelaren. Op deze manier wordt niets aan het toeval overgelaten. Het mooie leer speelt echt een hoofdrol in de collectie van PieterSZoon. Het tijdloze design versterkt dit alleen maar meer. Eenvoud en pure schoonheid, daar draait het om bij Pieterszoon.

Shoppen in de online collectie van PieterSZoon

PieterSZoon heeft tassen voor iedere vrouw en voor elke gelegenheid. Misschien val je wel voor een donkerblauwe of zwarte schoudertas. Of zie je jezelf toch eerder rondlopen met een ecru- of cognackleurige handtas? Voor een avondje uit kun je zelfs kiezen voor een mooie clutch. Extra handig is dat je de clutches van PieterSZoon ook meteen kunt gebruiken als portemonnee. Mooi én praktisch dus.

Krijg jij al zin om een nieuwe tas aan je eigen collectie toe te voegen? Bestel je favoriete exemplaar dan snel online!