Pinocchio.

Pinocchio is al sinds 1956 een begrip. Misschien heb je er dus zelf als kind al op rondgelopen. Maar nu is het tijd voor jouw zoon of dochtertje om kinderschoenen van dit leuke merk te dragen. Want de eigenwijze, kleurrijke collectie van Pinocchio is nog steeds razend populair!

Lekker actief met de kinderschoenen van Pinocchio

Kinderenvoeten zijn nog volop in de groei. Daarom is het belangrijk dat ze schoenen dragen met een goede pasvorm. En dat is precies waar het Brabantse merk Pinocchio in is gespecialiseerd. De kinderschoenen zijn er voor elke fase van je kind. Het maakt niet uit of je zoon al naar school gaat of dat je dochtertje net de eerste stapjes buiten zet. Want met de hoogwaardige Pinocchio schoenen zijn de kwetsbare kindervoeten altijd goed beschermd. De kinderschoenen worden zo gemaakt dat ze perfect om de voeten passen. Hierdoor bieden ze genoeg ondersteuning wanneer je kind buiten gaat voetballen of wil gaan touwtjespringen op het schoolplein. Zo kunnen ze de hele dag door lekker actief zijn.

Kleurrijke schoenen voor eigenwijze kinderen

Als vader of moeder vind je kwaliteit belangrijk. Maar daar denkt je eigenwijze kind vast anders over! Want voor hem of haar is het veel belangrijker dat de schoenen stoer of trendy zijn. Pinocchio weet die unieke mix te maken van kwaliteit en design. In de meidencollectie vind je bijvoorbeeld vrolijke kleuren, dierenprints, strass-steentjes en studs. Met deze trendy ballerina's of enkellaarsjes aan haar voeten, loopt jouw dochter vol trots het schoolplein op. De jongenscollectie zit vol met stoere schoenen met opvallende accenten, zoals een cijferprint of een opvallende letter P. Door de vele kleurencombinaties is het bijna lastig kiezen welk paar het moet worden. En eigenlijk maakt dat ook niet uit. De kinderschoenen van Pinocchio zijn namelijk altijd leuk!

Ben jij op zoek naar leuke kinderschoenen voor komend seizoen? Laat je dan verrassen door de kleurrijke collectie van Pinocchio. De jongens- en meidenschoenen zijn verkrijgbaar in de maten 20 t/m 38.