PME Legend.

PME Legend werd in 1989 opgericht onder de naam Pall Mall. De naam is inmiddels veranderd, maar het concept is hetzelfde gebleven. De PME Legend collectie is stoer, mannelijk en vooral heel draagbaar. En die stijl valt in de smaak bij mannen van over de hele wereld. Om iedere klant tevreden te houden, vind je in de collectie zelfs items tot maat XXXL. Want in iedereen schuilt een echte PME Legend man.

Ben jij klaar voor elke taak?

Van de stoere herenkleding tot de cargo piloten in de commercials: alles aan PME Legend lijkt Amerikaans. Toch komt het label gewoon uit Nederland. Maar de designers van PME Legend hebben zich wel laten inspireren door de kleding van de Amerikaanse cargo piloten. Deze stoere mannen stappen dagelijks in hun kleine vliegtuigen om de meest afgelegen gebieden te voorzien van medicijnen en andere onmisbare hulpmiddelen. Het is een zware taak waarbij soms extreme omstandigheden moeten worden getrotseerd. Om zich volledig op die taak te kunnen richten, hebben de mannen dus comfortabele kleding nodig die ook nog eens erg stevig is. En dat is precies wat PME Legend te bieden heeft.

De stoere PME Legend collectie

Het herenmerk PME Legend heeft zijn populariteit vooral te danken aan de uitgebreide jeanscollectie. Het label verkoopt een aantal iconische modellen, zoals The Commander en de Bare Metal Jeans. Wat al deze jeansbroeken met elkaar gemeen hebben, zijn de stevige stoffen en de opvallende wassingen. Hierdoor ontstaat die stoere stijl waar PME Legend groot mee geworden is. Maar aan alleen een paar goede jeans heb je natuurlijk niet genoeg. Daarom shop je in de online collectie net zo gemakkelijk voor T-shirts, sweaters, vesten en overhemden. Een echte cargo piloot kan natuurlijk ook niet zonder een leren jack en een paar stevige schoenen. Deze items vind je dus ook volop in de online collectie van PME Legend. En alle kleding is onderling gemakkelijk te combineren. Zo creëer je een complete PME Legend look.