POM Amsterdam.

Hoe mooi en stijlvol je outfit ook is, soms oogt het gewoon wat saai. Het mist kleur en persoonlijkheid. En waar kun je dat dan beter mee veranderen dan met een fleurige sjaal van POM Amsterdam? Het label POM Amsterdam ontwerpt hippe en originele sjaals die stuk voor stuk een ware eyecatcher zijn. Voor je het weet, heb je jouw favoriete sjaal gevonden!

POM Amsterdam: hoe het allemaal begon

POM Amsterdam is in 2011 opgericht door de zussen Liesbeth en Violet. Het label werd min of meer uit nood geboren. Een zoektocht naar de ultieme sjaal leverde hen namelijk niets op, dus besloten ze om zelf maar achter de naaimachine te gaan zitten. En dat werd meteen een groot succes. De Amsterdamse zussen zijn vandaag de dag nog steeds verantwoordelijk voor het uitzoeken van de stoffen en het ontwerpen van de sjaals. Maar achter de naaimachine zitten ze niet meer. Tegenwoordig wordt de collectie gemaakt in Europa en het verre oosten waardoor Liesbeth en Violet alleen maar meer tijd overhouden om nieuwe ontwerpen te maken.

Zoeken naar de mooiste stoffen

Het team van POM Amsterdam werkt alleen met kwalitatief hoogwaardige stoffen. In de zomer- en lentecollectie tref je lekkere lichte stoffen aan die goed bij het seizoen passen. Speciaal voor de wintercollectie gebruikt het merk zachte, comfortabele stoffen die je in de buitenlucht lekker warm houden. Maar het gaat de ontwerpsters niet alleen om de kwaliteit. Ze vinden het minstens net zo belangrijk dat vrouwen blij worden van de collectie. Dankzij de vrolijke kleuren en eigenzinnige prints gaat dat zeker lukken. Misschien scoor je wel een sjaal met grappige Amsterdamse huisjes of ga je toch liever voor een grafische print? Er is keuze genoeg!

Fleur je outfit op met een sjaal van POM Amsterdam

Een sjaal kan je outfit nét even anders maken. Je saaie kantooroutfit verander je in een handomdraai in een trendy look. Maar de POM Amsterdam sjaals zijn ook ideaal voor als je naar buiten gaan. Je effen beige of zwarte jas fleurt namelijk meteen op als je er een kleurrijke sjaal bij draagt. Wat alle POM Amsterdam sjaals met elkaar gemeen hebben, is de unieke asymmetrische driehoeksvorm. Hierdoor kun je de sjaals op verschillende manieren dragen zodat je elke dag weer een andere look creëert. Welke vrouw wordt daar nu niet blij van?