Quapi.

Wie Quapi niet kent, zou zomaar kunnen denken dat het om een Spaans merk gaat. Maar niets is minder waar. Quapi is een oerhollands merk dat in 2010 werd bedacht door Monique IJsselstein. Zij gebruikt haar ervaring als moeder om de collectie vorm te geven. Zo vindt ze het belangrijk dat de kinderkleding lekker zit en dat het van goede kwaliteit is. De kleding van Quapi kan dus wel tegen een stootje. Voor haar label verzon IJsselstein een eigen variant op het Spaanse woord 'guapo', dat zoveel betekent als 'mooi' of 'knapperd'. En inderdaad, met de kleding van Quapi kan je kind vol trots op de schoolfoto verschijnen!

Klaar voor een actieve dag

Kinderen zitten vol met energie. Ze willen het liefst lekker buiten spelen of samen met vriendjes een potje voetballen. De kleding van Quapi is speciaal ontworpen voor jongens en meiden die niet stil kunnen zitten. Het merk maakt graag gebruik van zachte, soepele stoffen. Met deze comfortabele kleding kunnen ze elke dag lekker actief bezig zijn. De Quapi collectie varieert van leuke broeken en jurkjes tot kleurrijke T-shirts en longsleeves. De bijpassende leggings, kniekousen en sjaals maken de outfit helemaal compleet.

Lekker kleurrijk

Van de Quapi kleding word je meteen lekker vrolijk. De collectie bevat elk seizoen namelijk een bonte verzameling van kleuren en prints. Felroze, navy blauw, dierenprints of vrolijke stippen: eigenlijk is niets te gek. De kleuren die in de collectie gebruikt worden, zijn altijd zorgvuldig op elkaar afgestemd. Op deze manier kun je steeds weer de leukste combinaties maken.

De collectie van Quapi is verkrijgbaar in de maten 86/92 tot 158/164. Houd er wel rekening mee dat de kleding vaak wat kleiner uitvalt. Bij twijfel kun je dus beter een maatje groter bestellen.