Red Rag.

Red-Rag is een schoenenmerk met een heel eigen signatuur. De collectie is verrassend, modieus en vooral erg sportief. Red-Rag is het perfecte merk voor iedereen die zich buiten de gebaande paden durft te begeven. Herken jij jezelf hierin? Ga dan snel op zoek naar je favoriete paar Red-Rag schoenen!

’Sport meets fashion’

Het Nederlandse Red-Rag bestaat al sinds 2004. Het label is opgericht als een soort protest tegen de doorsnee schoenen van andere merken. Red-Rag wilde een collectie waarbij kleur en creativiteit de boventoon voerde. En dat is gelukt. Het merk heeft een bijzondere mix gevonden tussen sportief en fashionable. Je komt bijvoorbeeld veel sneakers en andere sportieve modellen tegen bij Red-Rag. Maar deze schoenen zijn eigenlijk té mooi om op het sportveld te dragen. Ze zijn eerder bedoeld als fashionstatement, maar dan wel met een stoere, sportieve twist.

De eigenzinnige Red-Rag collectie

In de online collectie van Red-Rag shop je schoenen voor het hele gezin. In de herencollectie vind je voornamelijk stoere veterboots en sneakers met robuuste accenten. De damesschoenen zijn juist lekker opvallend en trendy. Misschien val je wel voor een paar koperkleurige sneakers die zijn afgewerkt met imitatie-krokodillenleer. Draag je liever schoenen die iets vrouwelijker zijn? Red-Rag heeft ook leuke sandalen en laarzen in de collectie. En uiteraard heeft elk paar schoenen wel een paar gekke of opvallende accenten. Van ritsen tot grote gespen of bijzondere materialen: bij Red-Rag is alles mogelijk. Dit geldt overigens niet alleen voor de dames- en herenschoenen. Red-Rag heeft namelijk een aparte kindercollectie waar alle jongens en meiden een paar coole schoenen kunnen uitzoeken.

Een combinatie van comfort en kwaliteit

De ontwerpers van Red-Rag denken goed na over het design van de schoenen. Maar daarbij verliezen ze de kwaliteit nooit uit het oog. Voor de collectie gebruiken ze alleen de allerbeste materialen, zoals leer en suêde. De zolen worden vaak vervaardigd uit stevig rubber waardoor de schoenen duurzaam zijn en tegelijkertijd lekker lopen. Red-Rag zorgt dus voor een fijne combinatie tussen trendy design en optimaal comfort. Het liefst loop je de hele dag op je nieuwe schoenen rond.