Rehab.

Rehab is een groothandelmerk voor vrouwenkleding dat alleen online verkrijgbaar is en biedt exclusieve ontwerpen voor een zeer betaalbare prijs. De afwezigheid van fysieke winkels geeft Rehab de veelzijdigheid om op de hoogte te blijven van de huidige nieuwste trends en ontwerpen. Rehab-kleding right zich vooral op jonge vrouwen die het leuk vinden om een brutaal modestatement te maken. Of je nu de hele nacht in de locale discotheek gaat dansen, een rode-loperevenement bijwoont of naar je werk gaat, Rehab-kleding is ontworpen om bekijks te trekken.

Oorsprong in het Fashion District

Het Rehab-merk is gevestigd in het Fashion Disctrict in Los Angeles, het ontwerp- en distributiecentrum voor stoffen, accessoires en mode van Zuid-Californië. Actief zijn in dit commerciële district maakt het het merk mogelijk om snellemode-producten te ontwerpen en produceren waar de nieuwste trends in zijn verwerkt. Het feit dat het merk erg dicht bij Hollywood is maakt het de ontwerpers ook makkelijk om op de hoogte te blijvenn van de stijlen van de beroemdheden.

De Rehab-kledingstijl

De Rehab-kledingontwerpen worden gedomineerd door zwoele en sexy stijlen. Silhouetten zijn sluik, met uitsnedes die het figuur accentueren en een zelfverzekerde houding ten opzichte van mode uitstralen. De kleuren en texturen zijn meestal vrij gedempt, met overal details zoals oogstrelende uitsnedes, asymetrische en kanten afwerkingen. Met Rehab-kleding ligt de focus op het tentoonstellen van de laatste trends.

Rehab Collecties

Van slobbertruien en strakzittende jurken tot minirokken, shorts en naveltruitjes, Rehab biedt een breed aanbod aan kleding voor iedere gelegenheid. Het label heeft ook een brede selectie stiekeme en sexy bodysuits. Opvallende ontwerpen zijn onder andere de LBD (Little Black Dress) met schouderuitsneden en een strakke maxi-jurk met een traliewerk aan uitsneden langs de zijkanten. De alledaagse kleding van het merk loopt van stretch spijkerbroeken met kanten randen tot nepleren tuinbroeken.

Het Rehab-merk is erg goed in het anticiperen van de volgende grote modehit, maar omdat het bedrijf vaak in gelimiteerde oplage produceert zijn de heetste stijlen snel uitverkocht. Fashionista’s die voor de trends uit willen lopen zullen er snel bij moeten zijn als ze de modieuze en betaalbare kleding van Rehab willen bemachtigen.