Retour Denim de Luxe.

Retour Denim de Luxe is een kinderkledingmerk van Hollandse bodem. Het label richt zich op kinderen in de leeftijd tussen de 2 en 16 jaar. De ontwerpers van Retour Denim de Luxe weten precies wat kinderen leuk vinden. Niet vreemd dus dit merk inmiddels in 12 landen verkrijgbaar is. Ook online kun je naar hartelust shoppen in de leuke kindercollectie van Retour.

Een collectie voor echte denimfans

De naam Retour Denim de Luxe is natuurlijk niet toevallig gekozen. Het merk heeft namelijk een uitgebreide collectie jeans. Zowel in de zomer als in de winter zijn jeans lekker comfortabel. En door de stevigheid van de denimstof zijn ze ideaal voor kinderen. Zelfs een potje straatvoetbal of een valpartij in de speeltuin is geen enkel probleem, want de jeans van Retour Denim de Luxe kunnen wel tegen een stootje. In de jeanscollectie wordt er gewerkt met verschillende wassingen. Zo zijn er voor jongens stoere jeans met extra verwassen stukken. Meiden gaan liever voor een spijkerbroek met een grappige print of met bijzondere details. Voor denimfans valt er dus genoeg te kiezen.

Een coole schooloutfit van Retour

De jeanscollectie is natuurlijk niet het enige dat Retour Denim de Luxe te bieden heeft. Wat dacht je van de leuke vestjes, T-shirts, truien, rokjes, jurken en jassen? En dat allemaal in die kenmerkende stijl van Retour Denim de Luxe. De collectie valt op door de vele luxe details, zoals glitters, applicaties, kant en exclusieve prints. Ondanks deze luxe uitstraling zijn de items allemaal wel lekker comfortabel. Want het is natuurlijk wel de bedoeling dat je kind er onbezorgd in kan spelen. De kleding van Retour is ook perfect voor een gewone schooldag. De vele kleuren en de mooie details zorgen ervoor dat je zoon of dochter trots op het schoolplein kan verschijnen.

Retour Denim de Luxe komt twee keer per jaar met een nieuwe collectie. Het label weet elke keer te verrassen, dus neem snel een kijkje!