Robey Sportswear.

Tijdens het sporten is het vooral belangrijk dat je kleding draagt waarin je comfortabel kunt bewegen. Maar dat is zeker niet het enige wat telt. Want ook op het voetbalveld of de tennisbaan wil je er graag goed uitzien. Met een outfit van Robey Sportswear weet je zeker dat je op een stijlvolle manier de strijd aangaat.

Een grote naam in de Nederlandse sportwereld

Het merk Robey werd in 1947 opgericht door Pieter Bey. De naam Robey is niet toevallig gekozen. Pieter Bey nam zijn eigen achternaam als uitgangspunt en combineerde dit met de eerste letters van zijn geliefde stad Rotterdam. Het sportmerk Robey was geboren. In de jaren '60, '70 en '80 domineerde het merk de Nederlandse sportwereld. Voetbalclubs als Willem II, Sparta en De Graafschap speelden hun wedstrijden in een tenue van Robey. Ook de Australische tennisster Evonne Cawley droeg een outfit van Robey toen zij in 1971 de Wimbledon-finale won. Misschien is het wel het kleine klavertje dat haar geluk bracht. Want al sinds jaar en dag prijkt dit logo op alle kleding van dit sportieve merk.

Stel je ultieme sportoutfit samen met Robey

Robey Sportswear staat voor kwaliteit, stijl en optimaal comfort. Maar wat vooral opvalt, is het ultieme sportgevoel dat de collectie uitstraalt. Veel items zijn geïnspireerd op traditionele sportoutfits uit het verleden. Een strak gesneden pasvorm en een openstaande V-kraag zijn slechts enkele van die details die zorgen voor de echte klassieke look. Met de kleding van Robey Sportswear kun je gemakkelijk een complete outfit samenstellen. Shirts, shorts en trainingsjacks: alles wat een sporter nodig heeft, is in de collectie aanwezig. Zelfs voor kousen en sportschoenen zit je bij Robey helemaal goed. De klassieke witte tennisschoen vormt de basis van deze schoenencollectie. Toch valt er voor liefhebbers van kleur ook genoeg te kiezen.

Bij Robey Sportswear vind je klassieke, functionele sportkleding waarin je de grootste prestaties levert. Kun jij niet wachten om stijlvol het voetbalveld of de tennisbaan op te gaan? Neem dan eens een kijkje in de nieuwste collectie van Robey Sportswear!