Romano Shawls Amsterdam.

Sta je ‘s ochtends voor de spiegel en oogt je outfit toch wat saai? Met de accessoires van Romano Shawls heb je dat probleem snel opgelost. Dit modemerk heeft een verrassende collectie met sjaals, tassen en hoeden. Voor elk ontwerp worden ook nog eens de beste materialen uitgezocht waardoor de accessoires een exclusieve uitstraling krijgen. Dus verwen jezelf (of een ander) en bestel je favoriete item uit de Romano Shawls collectie!

Wees net zo stijlvol als een echte Italiaanse

De liefde voor modieuze sjaals en accessoires zit bij de familie Acampora in het bloed. Al meer dan 50 jaar weten ze vrouwen nog mooier te maken met hun kleurrijke en vernieuwende collectie. En dat is ook niet zo verwonderlijk voor een familie met Italiaanse roots. Met de naam Romano en het logo wordt er zelfs vol trots verwezen naar hun afkomst. Wie herkent hier niet de mythische wolvin in die Romulus en Remus, de latere stichters van de stad Rome, onder haar hoede neemt? Romano Shawls zorgt er met de collectie voor dat je je bijna een echte Italiaanse voelt. Want hoewel het bedrijf in Amsterdam is gevestigd, is het Italiaanse gevoel voor stijl en kwaliteit nooit verdwenen. De collectie wordt gemaakt van hoogwaardige materialen als viscose, wol, kasjmier, linnen en zuiver zijde. Op deze manier weet je zeker dat je nog lang van die stijlvolle accessoires kunt genieten.

Kleurrijke sjaals en meer

Sommige accessoires zijn subtiel en verfijnd, terwijl andere juist echte eyecatchers zijn. Bij Romano Shawls kiezen ze graag voor dat laatste. De sjaals zijn vaak lekker kleurrijk en hebben mooie prints. De omslagdoeken, colsjaals, driehoeksjaals en andere accessoires lijken hierdoor wel kleine kunstwerken. Ga bijvoorbeeld voor een aquablauw exemplaar met een grafisch patroon. Of past een sjaal met een dierenprint beter bij jouw garderobe? Aan jou de keuze. Romano Shawls durft het zelfs aan om af en toe een origineel onderwerp te introduceren. Zo kwam het merk in het verleden al eens met een collectie waarin Betty Boop de hoofdrol speelde. Dit soort opvallende accessoires geven je outfit net dat beetje extra. Maar Romano Shawls heeft meer te bieden dan sjaals alleen. De collectie is de afgelopen jaren namelijk uitgebreid met tassen en hoeden. Door al deze items is het nog makkelijker om een look samen te stellen waar jij je mooi bij voelt. Dat wordt shoppen!