Room Seven.

Room Seven is het merk van de Nederlandse ontwerpster Brechtje Olsthoorn. Haar collectie altijd vol met vrolijke kleuren en romantische details. Zo valt jouw dochter misschien wel voor een roze shirtje met een grote uil of een schattige eekhoorn. Maar ze kan ook kiezen voor een blauw of geel rokje met ruches en een bloemenprint. Het is wel duidelijk: Room Seven weet precies wat meisjes leuk vinden!

Van bedtextiel tot meisjeskleding

Room Seven startte in 1995 als een merk met kinderbeddengoed en accessoires. Ruim 20 jaar later vind je in de collectie nog steeds veel dekbedden, slaapzakken, kussens en ander bedtextiel. Maar daarnaast heeft het merk dus ook een aparte lijn met rokjes, jurken, jassen, T-shirts, broeken, leggings en truien. Als je door de online collectie struint, zie je meteen hoe kleurrijk de meisjeskleding van Room Seven is. Vooral hardroze, blauw en geel zijn favoriet. Doordat deze kleuren overal weer terugkomen, kun je gemakkelijk een complete outfit samenstellen. Dat donkerblauwe jurkje met ruches combineer je bijvoorbeeld met een blauw-geel vest en een gele legging. En dat roze shirt waar een hert of een vogel op prijkt? Die past mooi bij een roze legging en een rokje met een etnische print. Met zo'n leuke outfit begint de dag meteen goed.

Een voorliefde voor bloemen en dieren

Meisjes houden van kleur. Maar ze zijn minstens net zo gek op bloemen en dieren. Daarom heeft Room Seven een collectie gecreëerd waarin al deze elementen slim worden gecombineerd. De vele bloemen, dieren en de vrolijke kleuren geven de kleding een lieflijke en meisjesachtige uitstraling. En dat slaat aan. Er zijn dan ook al heel wat meisjes die groot fan zijn van de kleding van Room Seven. De leuke meisjeskleding is verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 152. Het maakt dus niet uit of jouw dochter nog klein is of dat ze al een echte jongedame wordt. Want voor ieder meisje valt er genoeg te shoppen!