Ruby Tuesday.

Kleding hoeft niet per se kleurrijk te zijn om op te vallen. Kijk maar naar de collectie van Ruby Tuesday. Dit Nederlandse modemerk kiest voor rustige kleuren en hoogwaardige materialen. Het zijn juist deze eigenschappen waardoor je de kleding van Ruby Tuesday graag in je eigen kast wilt hebben!

Van muziek naar eigentijdse mode

In 1967 was 'Ruby Tuesday' van The Rolling Stones voor het eerst op de radio te horen. Keith Richards schreef deze klassieker voor zijn ex-vriendin, die hem had verlaten voor muzikant jimi Hendrix. De aanleiding voor het nummer was helaas niet zo leuk, maar het leverde wel een dikke hit op. En in 2010 vormde Ruby Tuesday zelfs de inspiratiebron voor een nieuw Nederlands merk.

Sanne Christiaansen en Twan van de Laar zijn de oprichters van het modelabel Ruby Tuesday. Zij waardeerden het Stones-nummer vooral vanwege de tijdloosheid, de verfijning en het vleugje rock-'n-roll. Deze elementen vertaalden zij naar een heuse kledingcollectie. Uiteraard was er maar één passende naam voor dit modemerk: Ruby Tuesday.

Shoppen in de online collectie van Ruby Tuesday

De kleding van Ruby Tuesday is echt een aanvulling op je garderobe. De mooie pasvorm en de fijne materialen zorgen er namelijk voor dat de kleding goed en comfortabel zit. En door de tijdloze kleuren en modellen passen de items bij elke kledingstijl. Je kent Ruby Tuesday misschien vooral bekend van de damescollectie. In deze collectie zitten veel mooie basics, zoals wollen truien, effen tops, katoenen T-shirts met een V-hals, broeken en linnen blouses. Dit is de perfecte basis voor elke outfit. Wil je je look mooi afstylen? Met de bijpassende accessoire uit de collectie gaat dat zeker lukken!

De stijl van Ruby Tuesday is natuurlijk ook geschikt voor kinderen. Daarom is er een aantal jaar geleden een aparte jongens- en meidencollectie gekomen. Hier kom je de rustige kleuren en de mooie materialen van de volwassen collectie gewoon weer tegen. Alleen is de kleding wel aangepast aan de smaak van eigenwijze jongens en meiden. Wil je zelf zien welke items Ruby Tuesday dit seizoen allemaal heeft? Ontdek het in de online collectie!