Ruitertassen.

Het Nederlandse Ruitertassen staat al meer dan 75 jaar garant voor tassen van kwaliteitsleer. Het begon allemaal met een traditionele schoudertas met stoere gespen. Maar tegenwoordig heeft Ruitertassen de perfecte tas voor iedereen én voor elke gelegenheid.

Duurzaam en ecologisch verantwoord leer

De familie De Ruiter startte in 1927 met Ruitertassen. Het merk is ontstaan uit een grote passie voor leer. En dat zie je nog altijd duidelijk in de collectie terug. Elke tas wordt namelijk gemaakt van natuurlijk en milieuvriendelijk gelooid leer. Het leer dat gebruikt wordt, is altijd van de hoogste kwaliteit. Hierdoor gaat de tas extra lang mee. Het fijne van deze leren tassen is dat ze met de jaren alleen maar mooier worden. Je gaat dus lang van je nieuwe aanwinst genieten.

Functionele tassen met een stijlvol design

De collectie van Ruitertassen is vrij klassiek. Zo op het eerste oog hebben de tassen dan ook een tijdloos design. Toch zitten er vaak wel wat modieuze elementen in verwerkt. De ene keer kiest Ruitertassen voor een opvallende kleur en de volgende keer is het model juist wat eigentijdser. Maar in de basis blijven het tassen die een vleugje nostalgie uitstralen. Ruitertassen kiest bewust voor een collectie die stijlvol en tegelijkertijd erg praktisch is. Er zijn bijvoorbeeld altijd genoeg vakjes om je spullen veilig en overzichtelijk in op te bergen. Handig toch?

Van klassieke schoudertas tot trendy rugzak

Elke gelegenheid vraagt weer om een andere tas. Tijdens een avondje uit neem je misschien graag een handtas of een kleine schoudertas mee. En voor een dag op kantoor is een laptoptas juist ideaal. Maar ben je van plan om binnenkort lekker de natuur in te trekken? In dat geval kies je waarschijnlijk liever voor een praktische rugzak. Gelukkig houdt Ruitertassen rekening met de wensen van iedereen. Daarom heeft het merk de collectie de afgelopen jaren flink uitgebreid. Dus of je nu op zoek bent naar een boekentas, rugzak, laptoptas, aktetas, cameratas of een elegante handtas: Ruitertassen heeft het allemaal.