RUMBL!.

Coole kids kiezen graag voor de trendy kleding van RUMBL! Het is een no nonsense collectie waarbij het kind centraal staat. Jongens en meiden moeten immers lekker kunnen ravotten in de kleding die ze dragen. Modemerk RUMBL! staat garant voor kwaliteit, een fijne pasvorm en trendy kleuren en prints. Dit is kleding waar ieder kind zich lekker in voelt.

Onbezorgd ravotten in stijl

Voor veel kinderen is de wereld één grote speeltuin. In bomen klimmen, hutten bouwen, met de hond spelen of gewoon lekker door de buurt fietsen: er is niets leuker dan dat. Op dit soort momenten moeten ze gewoon onbezorgd kunnen genieten. En met de kleding van RUMBL! gaat dat wel lukken. De broeken, shirts, truien, jurkjes en jassen zijn allemaal gemaakt van zachte, stevige materialen. Hierdoor is de kleding perfect om de wijde wereld mee in te trekken. Maar de designers van RUMBL! weten ook precies waar ze kinderen blij mee maken. Daarom verwerken ze veel verschillende kleuren, prints en wassingen in de collectie. Met de kleding van RUMBL! creëer je dus altijd een heel eigen look.

Een hippe outfit voor elke dag van de week

RUMBL! komt twee keer per jaar met een collectie waar kinderen lekker in opvallen. De vrolijke kleuren en hippe prints zorgen er echt voor dat ze indruk maken op het schoolplein. Voor meiden heeft RUMBL! gestreepte jurkjes, sportieve tops, kleurrijke leggings en nog veel meer. In de jongenscollectie shop je onder andere voor hippe sweaters, bomberjacks, blouses en broeken. En wat dacht je van een T-shirt waar een auto of een stoere tijger op prijkt? Maar soms is zo'n casual outfit toch niet netjes of feestelijk genoeg. Daarom heeft RUMBL! ook nog een speciale feestcollectie: RUMBL Royal. Zo weet je zeker dat jouw kind goed gekleed de deur uitgaat.

De collectie van RUMBL! is geschikt voor kinderen tussen de 2 en 14 jaar. En je bestelt deze kleding natuurlijk gewoon in onze webshop!